Yine Kuzey Marmara Otoyolu, yine ihmal ve yine feci bir kaza!

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli’de 17 kilometrelik kısmı Valilik ve Emniyet’e haber verilmeden trafiğe açıldı. Işıklandırma ve tel örgü çalışması tamamlanmayan yoldaki bu ihmal sonrası feci bir kaza meydana geldi, 6 domuz telef oldu, araçta ise ağır hasar oluştu

Yine Kuzey Marmara Otoyolu, yine ihmal ve yine feci bir kaza!
Yine Kuzey Marmara Otoyolu, yine ihmal ve yine feci bir kaza!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Kuzey Marmara Otoyolu’nda skandalların ardı arkası kesilmiyor. İhmaller can almaya devam ediyor. Bu kez ölen insan olmasa da insanların hayatı da hiçe sayıldı. Alınan bilgi ve iddialara göre; Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli kesiminde 17 kilometrelik yol, Valiliğe ve Emniyet Müdürlüğüne bilgi verilmeden trafiğe açıldı. Otoyolda tel örgü ve ışıklandırma çalışması da yapılmadığı için dün gece saat 21.00 sıralarında korkunç bir trafik kazası meydana geldi. Dilovası İMES Sanayi Mermerciler mevkiinde gişeden çıktıktan sonra bağlantı yolu üzerinde LİMAK Holding’in sorumluluğunda olan yol üzerinde İlyas Kalınbaldır yönetimindeki 06 ADY 885 plakalı Renault marka kamyonet, ışıklandırması yapılmayan yolda tel örgü bulunmadığı için yola çıkan domuz sürüsüne çarptı. Araçta ağır hasar oluşurken 6 domuz ise telef oldu. Olay yerine giden kolluk kuvvetleri, yolda dolaşan tilkilerle karşılaştı. Daha önce işçilerin ölümüyle defalarca gündeme gelen otoyolda yaşanan bu kaza sonrası ortaya çıkan ihmalde şu soru akıllara geldi; “Emniyete ve Valiliğe haber vermeden bu yol nasıl açılabildi?” Sürücülerin can güvenliğini hiçe sayan sorumlular hakkında bir işlem yapılacak mı merakla bekleniyor.

13 Ara 2018 - 11:35 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler