TIR köprüyü yıkıyordu!

İzmit’te bir TIR’ın dorsesi köprüye çarptı. Kaza sonrasında trafik aksadı

TIR köprüyü  yıkıyordu!
TIR köprüyü  yıkıyordu!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit 42 Evler mevkiinde yer alan 42 Evler Köprüsü’nde bugün korku dolu anlar yaşandı. İzmit-İstanbul istikametinde hareket halinde olan bir TIR’ın dorsesi köprüye çarptı. Köprüden birkaç metre ileride durabilen TIR’ın dorsesi ve köprü hasar aldı. TIR, trafik polisleri tarafından çağrılan çekici ile otoparka çekildi. Olay sonrasında uzun süre D-100 Karayolu’nda trafik aksadı, uzun araç kuyrukları oluştu.

20 Kas 2017 - 15:34 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Asi - Bu ildeki sorumlular nerede adamlar elini kolunu sallayarak dolaşıyorlar hani d100 e belli saatler haricinde girmek yasak ne denetim var ne uygulama yanlışsa yanlış deyin çıkın dışarı bakın günün her saatinde bunlar cirit atıyor trafik felç sarı tırlar ortalık mali gibi dolasiyirlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Kasım 15:34
01

Ersoy Gülsüm Kandemir - VAllahi sayın valim trafikten sorumlu müdürlerimize madalya verseniz yeridir,trafik polisi arkadaşlardan özellikle bana imza atmamışınız diyeni de ben tebrik ederim,imzayla uğraşana kadar keşke bunlara dikkat edebilsenizde valiliğin dibinde
bu görüntüler oluşmasa dimi!Allah'tan valiliğin kapısına park etmedi,benim projemde o açıdan yani,ben tır park etmek istiyorum bir dahaki sefere de o açıdan yani.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Kasım 15:34


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler