Tartıştıkları kişiyi vurup kaçtılar!

Kocaeli’de tartıştıkları kişiyi vurup kaçan şahıslar yakayı ele verdi

Tartıştıkları kişiyi vurup kaçtılar!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde alacak verecek meselesi sebebi ile tartıştığı kişiyi vuran şahıs ve kendisine yardım ettiği tespit edilen kişi gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Olay, dün gece saatlerinde Kocaeli’nin Gölcük ilçesi Kavaklı sahilinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Ü.D isimli şahıs, alacak verecek meselesi nedeni ile Cenk C. ile sahilde tartışmaya başladı. Kısa süre sonra büyüyen tartışma sonrasında Ü.D. çıkarttığı tabanca ile Cenk C.’ye ateş etti. Kurşunların bacağına ateş ettiği Cenk C. kanlar içerisinde yere yığılırken, Ü.D. ise olay yerinden kaçtı. Cenk C., olayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken, polis ekipleri kayıplara karışan Ü.D.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

Gölcük Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Ü.D. ve Cenk C.’yi vuran şahsın kaçmasına yardımcı olduğu tespit edilen S.Y. yakalanarak gözaltına alındı. Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen şahıslar, işlemlerinin ardından Gölcük Adliyesi’ne sevk edildi.

15 Şub 2019 - 21:37 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler