Tarım ilacı içerek canına kıydı

Geçimini tarımla sağlayan 52 yaşındaki Rüstem Sağlam, tarım ilacı içerek canına kıydı. Şahsın borçları nedeniyle intihar ettiği öne sürülüyor

Günün üzücü olayı Kandıra’da geçimini tarımla sağlayan şahıs, tarım ilacı içerek yaşamına son verdi.

Olay, Kandıra Bozburun Mahallesi’nde saat 07.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgi ve iddialara göre 52 yaşında olan ve geçimini tarımla sağlayan evli ve bir çocuk babası Rüstem Sağlam, tarım ilacı içerek canına kıymak istedi. Amcası tarafından baygın vaziyette bulunan ve hemen Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Rüstem Sağlam, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Sağlam’ın cenazesi otopsi için Adli Tıp’a gönderildi. Şahsın borçları nedeniyle bunalıma girip canına kıydığı iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kocaeli Barış Gazetesi olarak .Olayda hayatını kaybeden Rüstem Sağlam'a Allahtan rahmet sevenlerine ve ailesine sabırlar dileriz

19 Kas 2017 - 16:21 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler