Suriyeli kadın bebeklerini bırakıp kaçtı!

İzmit’te bebeklerini bırakıp kaçan Suriyeli kadın basın mensuplarına saldırdı

Suriyeli bir kadın, biri 51 günlük diğeri de 1 yaşında olan bebeklerini istediklerini almayan kocasının çalıştığı büfeye bırakıp kaçtı. Karakolda ifadesi alınan kadın basın mensuplarına saldırdı.

Olay akşam saatlerinde İzmit Fatih Öven Sokak üzerindeki bir büfede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ayla İ. Adlı Suriye uyruklu kadın, lüks cep telefonu ve evine internet bağlatmasını isteyen ancak isteklerini kabul etmeyen kocasının çalıştığı büfeye geldi. Burada ismi öğrenilemeyen kocası ile tartışan Ayla İ., yanında getirdiği biri 51 günlük diğeri 1 yaşında olan Muhammet ve Marina adlı 2 erkek bebeğini büfeye bırakıp kaçtı.

Büfedekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, iki bebeği alarak hastane kontrolünün ardından polis merkezine götürdü. Daha sonra iki bebeğini terk eden anneyi bulan polis ekipleri, anneyi alarak karakola götürdü. Burada ifadesi alınan Ayla İ., kocasına kızdığı için çocuklarını bıraktığını söyledi.

İfadesinin ardından serbest kalan Ayla İ., polis merkezi çıkışında kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına çanta ve ayakkabısı ile saldırdı. Tekrar gözaltına alınan Ayla İ., basın mensubunun şikayetçi olmaması sonrasında ifadesi alınarak serbest bırakıldı.

23 Kas 2017 - 22:40 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler