Suikast girişiminde çok sayıda tutuklama

Kocaeli’de bulunan Kandıra F Tipi Cezaevi müdürlerinden birine suikast için evi önünde pusu kurup elleri tetikte beklerken polis ekiplerince düzenlenen film gibi operasyonla yakalanan 6 kişiden 5'i tutuklandı

Edinilen bilgilere göre suç örgütü liderlerinin talimatıyla Kandıra F Tipi Cezaevi Müdürlerinden birine saldırı planlandığı istihbaratını alan Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Şahısları takibe alan Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, şahısları yakalamak için operasyon düzenledi. Uzun süren teknik takibin ardından harekete gelen KOM ekipleri, cezaevi müdürünün evi önünde suikast için pusu kuran S.Y., S.Ü., A.K., E.B., S.C. ve O.K. adlı 6 kişiyi elleri tetikte beklerken son anda yakalayarak olası bir suikasti önlediler.

Kocaeli Emniyeti KOM ekiplerinin başarılı operasyonu sonucunda yakalanan 6 kişiden 5'i sevk edildikleri Kocaeli Adliyesindeki sorgularında suçlarını itiraf ederek tutuklandılar. Yoğun polis korumasında adliyeden çıkarılan 5 kişi, polis kortejinde cezaevine gönderildi. Diğer bir şahsın ise adliyede işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

29 Kas 2017 - 09:07 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler