Sabah uyandığında büyük şok yaşadı!

Kocaeli’de her zaman olduğu gibi otomobilini gece evinin önüne park eden vatandaş, sabah uyandığında büyük şok yaşadı

Sabah uyandığında büyük şok yaşadı!
Haber albümü için resme tıklayın

Gebze’de vatandaşın evinin önünde duran otomobil, kimliği henüz belirlenemeyen hırsız ya da hırsızlar tarafından gece yarısı çalındı. Alınan bilgilere göre; Gebze Mutlu Kent’te ikamet eden Şükrü Surgun isimli şahıs, 34 BA 7930 plakalı otomobilini her zaman olduğu gibi evinin önüne park etti. Surgun, sabah uyandığında otomobilinin evinin önünde olmadığını gördü. Durumu hemen polis ekiplerine haber veren Surgun, şu ana kadar aracından bir haber alınmadığını belirterek aracı görenlerin hemen polis ekiplerine durumu bildirmesini istedi. Kocaeli Emniyeti, geçtiğimiz hafta oto hırsızlarına karşı vatandaşları uyarmıştı. Polis her yerde çalınan aracı ve hırsızları arıyor. 

11 Ara 2017 - 13:28 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler