Polis barda 2 kişiyi vurdu!

İzmit Barlar Sokağı’nda meydana gelen tartışmada bir polis silahına sarıldı. Görevde olmayan, arkadaşlarıyla eğlenen polis memuru 2 genci silahla yaraladı

Özel Harekat Polisi olarak Güneydoğu’da görev yapan Kocaelili polis memur dün akşam arkadaşlarıyla eğlenmek için İzmitBarlar Sokağı’nda bulunan bir mekana gitti. Burada alkol alan polis memuru bilinmeyen bir sebeple mekanda bulunan başka bir grupla tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönen tartışma sırasında beylik tabancısını çıkaran ve tartıştığı gruba ateş etmeye başlayan polis memuru 2 genci yaraladı. Olay yerine kısa sürede gelen polis ekipleri kavgaya karışan gençleri ve Özel Harekat Polisi’ni gözaltına aldı. Yaralanan gençler ise KOÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

12 Ara 2017 - 11:17 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

clyde - Bir haber bu kadar uydurulur pes. Olay çok farklı başka kaynaklardan okuyun lütfen.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Aralık 11:17
04

Ahmet - Polisin dövüldüğü görüntüleri izleyin sonra konuşun!! Az bile yapmış bu vandallara!! İnsan değiller. Youtube da var hadi izleyin!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Aralık 11:17
03

Zeki Susesi. - Bu Polis şimdi mesleğe devam edecekse vatandaşı artık sadece Allah koruyabilir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Aralık 11:17
02

Mert Yılmaz - Olay sonrası çok kötü dövülen polis memuru yoğun bakımda olduğu söyleniyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Aralık 11:17
01

Kadıköylü - Sen kimsinki silahına sarılıp ateş edicen. Ulan karşındaki saldirdiysa önce 1 el havaya ateş edersin baktın olmuyor bacagina atarsin. Buda can güvenliğini sağlamak içindir. Rastgele ateş etmek nedemek oluyor. Eskiyamisin sen yoksa devletin polisimi. Batıda iş harici asker ve polisin silah taşıması yasak olması gerekiyor. Ise gittiği zaman silahliktan teslim alicak ve isten paydos ederken teslim edecek. Ozaman bu gibi olaylar yaşanmaz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Aralık 11:17


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler