Polis arabasının camını yumrukla kırdı!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde alkollü ve ehliyetsiz olduğu iddia edilen şahıs, polis ekipleri tarafından gözaltına alınmak istenince yumruğuyla polis arabasının camını kırdı

Polis arabasının camını yumrukla kırdı!
Haber albümü için resme tıklayın

Olay, İzmit ilçesi Üçyol mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alkollü ve ehliyetsiz olduğu iddia edilen A.E.K. (23) aracıyla başka bir araca çarptı. Karşı taraf, şikayetçi olacağını söyleyerek polis ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri iddiaya göre kaza yapan şahsın alkollü ve ehliyetsiz olduğunu tespit ederek, gözaltına almak istedi. Bu sırada gözaltına alınmak istemeyen A.E.K., yumruğu ile polis arabasının camına vurarak kırdı. Olay sonrası polis ekipleri şahsı gözaltına aldı.

Sağlık kontrolü için Kocaeli Devlet Hastanesine getirilen A.E.K. buradaki işlemlerinin ardından karakola götürüldü.

18 Kas 2017 - 17:51 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Kadıköylü - Bunun gibileri hemen vurucan ölsün gitsin şerefsiz pislikler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Kasım 17:51
03

Cafer - Bizim oralarda bu tipler için "İte bak yattığı yere bak" derler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Kasım 17:51
02

hamdi - Amerikada olsaydı orada polise mukavemetten öbür dünyayı boylamıştı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Kasım 17:51
01

İzmitli - Ulan eşkiya o mal milletin malı nasıl kırarsın vatan haini soytarı polis aracına saldıran haindir adidir cibiliyetsiz o polisler senin anan baban ın millet için gece gündüz çalışıyorlar ayyaş hain

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Kasım 17:51


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler