Otobüs TIR’a çarptı: 2 ölü!

Kocaeli’de meydana gelen kazada otobüs TIR’a arkadan çarptı

Kocaeli’nin Derince ilçesinde bir minibüs, tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan 2 kişi hastanede hayatını kaybetti

Kaza, Kocaeli’nin Derince ilçesi D-100 kara yolu İstanbul istikametinde meydana gelmisti. Edinilen bilgilere göre, Metin G. idaresindeki 41 B 684 plakalı tır, D-100 yan yoluna bağlanmak için yavaşladı. Bu sırada aynı istikametten hızla gelen Ali Ü. kontrolündeki 41 F 1074 plakalı minibüs, dönmek için yavaşlayan tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile kullanılamaz hale gelen minibüsteki Ali Ü. ve Fatma T. araç içerisinde sıkışarak yaralandı. Yaralilar ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen ağır yaralanan 2 kişi kurtarılamadı.

22 May 2018 - 08:49 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ayhan - OTOBÜSLERİN BOYUTLARI DEĞİŞMİŞ HABERİMİZ YOKTU

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 08:49


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler