Murat Özdağ tutuklandı..!

Dün hakim karşısına çıkarak tahliye olan ve akşam saatlerinde yeniden gözaltına alınan Murat Özdağ tutuklandı

Murat Özdağ tutuklandı..!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Ticaret Odası Eski Başkanı Murat Özdağ yeniden gözaltına alındı

FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında tutuklanıp cezaevine gönderilen ve 1 yıldan fazla süredir tutuklu bulunan Kocaeli Ticaret Odası Eski Başkanı Murat Özdağ'a mahkeme dün 6 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası verirken, Özdağ’ın tutuklu bulunduğu süreyi göz önünde bulundurarak hakkındaki hüküm kesinleşinceye kadar tahliye edilmesine karar vermişti. Akşam saatlerinde yaşanan şok gelişmeyle Özdağ yeniden gözaltına alındı.

Özdağ  bugün ‘geçmiş olsun’ dileklerini kabul ederken akşam saatlerinde polis tarafından tekrar gözaltına alındı ve emniyete götürüldü. Murat Özdağ’ın tahliye kararına Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığının itiraz ettiği, mahkemenin itirazı kabul etmesi nedeniyle Özdağ hakkında tekrar yakalama kararı çıkartıldığı bilgisine ulaşıldı. Özdağ’ın avukatı Ersayın Işık ise pazartesi günü 4. Ağır Ceza Mahkemesi’ne karar ile ilgili itirazda bulunacaklarını ifade etti. Işık verilen kararın olağanüstü bir durum olduğunu belirterek verilen kararın doğru olmadığını söyledi.

Gözaltına alınan Özdağ ardından adliyeye sevk edildi. Özdağ adliyedeki işlemlerinin ardından tutuklandı.

20 Eki 2017 - 20:33 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

Bahri - Bubadalet senen öğütme mekanizmasının elinde suçlu bile olunsa insanın inanası gelmiyor.bu ülkeyi ne ara bu hale getirdiler..hukuk yok bir kişinin ağzına bakan asalaklar var !!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ekim 20:33
05

haci - Bu islere ne denit AK partiden muslumanlara zulme devam.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ekim 20:33
04

B.Karsli - Izmitli rumuzuyla yazan fasist kisinin tutumunu kiniyirum. Murat Ozdag sucluysa her şekilde cezasini cekecek. Burada problem yok. Ama ona Izmitli olmayan diye...başlayan hakaretler kabul edilemez. İzmitli olsaydı sucu yok nu sayilacaktı? Izmitli olmak imtiyaz mı saglar? Böyle sacma bir yaklaşim olabilir mi? Ve bir soru: Izmitli diye bir şey var mı? Izmite herkes bir yerden gelmistir. Kendilerini yerli sanan manavlar bile.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ekim 20:33
03

Adalet - Adalet bugün yerini bulmadı tekrar içeri alınarak,ama elbet Murat Özdağ çıkacak ADALET yerini bulacak.
Bizler onun suçsuz olduğunu biliyoruz ve izmit halkı olarak yanındayız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ekim 20:33
02

İzmitli - Çok dogru karar Budur iişte İzmitli olmayan sümüklü yalap şalap ağlayıp para toplayan vatan haini CAMİ dili kullanıp ülkeyi soyan bu hainlere en ağır ceza verilmeli mal varlıgına el konulup madurların parası verilmeli kalanıda Türkiyede yetim çocuklarA verilmeli bunlar bir lira vermez çıkarı olmadan fetocular çıkmaz inşAllah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ekim 20:33
01

Memet - Nasıl bir adalet var ya dün tahliye oldu Bugün tekrar içerde Yazık yazık yazık gerçekten yazık ya tutuklayın ya da serbest bırakın nasıl bir adalet ki girip çıkıyor bozuk bir sistem yazıklar olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ekim 20:33


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler