Murat Özdağ tahliye oldu

FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında tutuklanıp cezaevine gönderilen ve 1 yıldan fazla süredir tutuklu bulunan Kocaeli Ticaret Odası Eski Başkanı Murat Özdağ tahliye oldu

FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında tutuklanıp cezaevine gönderilen ve 1 yıldan fazla süredir tutuklu bulunan Kocaeli Ticaret Odası Eski Başkanı Murat Özdağ bugün bir kez daha hakim karşısına çıktı. Özdağ’ın duruşmasına çok sayıda yakını akın etti. Bir önceki duruşması 7 Ağustos tarihinde görülen Özdağ’ın, sanık hakkında ilgili kurumlara gönderilen yazışmaların cevaplarının beklenmesi gerekçesiyle tutukluluk halinin devamına karar verilmişti. Kararın ardından ise Özdağ’ın yakınları mahkeme salonu önünde sinir krizi geçirmişti. Özdağ’ın bugün görülen duruşmasında SEGBİS sistemiyle gizli bir tanık sesi, görüntüsü ve ismi değiştirilerek ifade verdi. Gizli tanığın ifadesinde, “ Murat Özdağ ismini tanıyorum. Bu yapı içinde finans yapısı olarak önemli bir kişidir. Bu yapının finans konusunda örgütün bağlantılı olduğu kişilerden biridir. Ancak benim bizzat şahit olduğum bir olay yoktur. Benim bu husustaki bilgilerim daha çok duyuma dayalıdır. Bu yapının gizli kasasıdır söylemim duyuma dayalıdır. Özdağ ise bu iddialara cevap vererek, “Bunların hiç biri gerçek değil” cümleleri yer aldı.

Duruşmada mahkeme heyeti karar da verdi. Heyet Murat Özdağ’a 6 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası verirken, Özdağ’ın tutuklu bulunduğu süreyi göz önünde bulundurarak hakkındaki hüküm kesinleşinceye kadar tahliye edilmesine karar verdi.

19 Eki 2017 - 12:15 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

07

Mağdurlar bitmezzz - Para yok diyip sevgilisine çalışanların alın teriyle kazandığı haklarıyla araba alıp yedi yıldızlı otellerde yaptığı tatil sonrası dayısının çıktığına üzülen bir şahıs var ismi lazım değil.. içeri girince yine sevinmişsindir.bu konularda murat beyin haberi olmadığını düşünmeden edemiyor tüm personel.hak bir gün yerini bulacak.bu dünyada ettiğini öteki tarafa bırakmıyor yüce Rabbim.son gülen iyi güler Egolu insancık.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 12:15
06

daha baska madur - gece gunduz demeden calisan isi gucu birak ozel islerinizlede kendi isi gibi ugrasan bir dediginizi iki etmeyen tum calisanlarinin beddualarinda bogulmaktan keyif aliyor olamazsiniz siz pacanizi herturlu kurtarirsiniz ama bu emekciler o hakettikleri paralar hayatlarina yön verecek umarim aklinizi basiniza alip yediginiz haklari kanla kusmadan emekcilere odersiniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 12:15
05

Bir baska baska madur - Madur olan arkadasların tazminatları asgari ucretin brüt uzerinden degil net uzerinden hesaplandı. ayrica daha yuksek maas alanlarinki de asgari ucretin netinden hesaplandi. Para yok diyip surekli tatile manitasiyla cikan kuzeni ayrica eglenceler duzenleyip har vurup harman savurmaya devam ettiler. 3 aylarda Ramazan ayindan 15 gun once ellerinde icki kadehleri ozgurluk istiyoruz diye kadeh kaldirdilar. Peki tazminatini vermediginiz 100 e yakin kisinin ozgurlugunu kim verecek?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 12:15
04

İzmitli - Yahu suç varsa yatacaksın Murat denen izmitli olmayan ŞOVMEN bu yapı içinde yer aldımı aldı sümüklü Feto itinin tuskon yemek somali itleri için para toplandımı bunlar elin itlerine parA toplama dümeni le kendileri zengin oldumu Bağçeşme’de DORUK sitesinde ev alan fetocular ........ bol

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 12:15
03

Bir Başka Mağdur - Murat Bey geçmiş olsun siz içerde mağdurken yeğeninizde dışarıda çalışanlarınızı mağdur etti size tazminatları ödedim bilgisini verirken kendisi sevgilisiyle fotoğraflar paylaşıyordu ve hiç ödeme yapmadı bu konuya el koyacağınızdan şüphemiz yok ailenize kavuştuğunuz için bizde çok sevindik tekrar geçmiş olsun Kul Hakkıdır siz değer verirsiniz bu hakka biliyoruz..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 12:15
02

Madur - 1 buçuk yıldır madur ettiği personelinin tazminatlarını yeğenleri yiyor. İnşAllah murat bey madur insanların tazminatlarını öder.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 12:15
01

Adil Gül - Melih Gökçek, Topbaş, Karaosmanoğlu , o bu, şu haysiyetsiz itler sırayla içeri, uyduruktan iftiradan boş yere hapis yatan masumlar dışarı... AKP’liler pisliğiniizde boğulun adiler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 12:15


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler