Midye kaçakçıları tarafından sürüklendi

Kocaeli’de kaçak midye avcılarını durdurmaya çalışan 38 yaşındaki güvenlik görevlisi Nedim Aydemir, aracın kapısına asıldı… Çuvallar dolusu midye taşıyan kaçakçılar, durmayınca araca asılan Aydemir, sürüklenerek yaralandı

Darıca’da, kaçak midye avcılarını durdurmaya çalışan güvenlik görevlisi 38 yaşındaki Nedim Aydemir, aracın kapısına asılınca sürüklenerek yaralandı. Olay dün sabah saatlerinde, Darıca sahilinde meydana geldi. Balıkçı barınağında bulunan bir tekneden bir panelvan araca çuvallar dolusu midye taşıyan 4 kişi, Dudayev Parkı'nda görevli belediyenin güvenlik görevlilerini görünce araçlarıyla kaçmak istedi. Güvenlik görevlisi Nedim Aydemir, önünü kesmeye çalıştığı aracın kapısından tuttu. Midye kaçakçıları durmayınca Nedim Aydemir bir süre yerlerde sürüklendi. Midye kaçakçıları kaçarken, yaralanan Nedim Aydemir ise Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Nedim Aydemir'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, plakası tespit edilen aracın İstanbul Tuzla Şifa Mahallesi'nde bulunan bir nakliye şirketine ait olduğunu tespit ederek, midye kaçakçılarını yakalamak için çalışma başlattı.

18 Mar 2018 - 10:07 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

İzmitli - Görevini özveri ile yapan arkadaşa geçmiş olsun diliyorum.denizlerin filtresi olan midyeleri avlayan bu midye mafyasına acil bir çözüm bulunmalı...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mart 10:07


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler