Kocaeli’de günlük evlere operasyon!

Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde ülke genelinde günlük kiralık evlere yönelik gerçekleştirilen uygulama Kocaeli’de de gerçekleştirildi

Ülke genelinde rezidans, apart daire ve stüdyo evler şeklindeki evlerin otel gibi kullanılmaya başlanmasının ardından emniyet ekipleri, olası terör olaylarının önüne geçmek ve kayıt dışı ekonomi ile mücadele kapsamında operasyon başlattı.

Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde ülke genelinde düzenlenen “Günübirlik Kiralanan Evler” uygulamasının bir ayağı da Kocaeli'de gerçekleştirildi. Uygulamada Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlükleri ekiplerinden oluşan 28 ekip 153 personel görev aldı. Yapılan uygulama kapsamında 64 günübirlik ev kontrol edildi.

Evlerde konaklayanlara veri girişi yapmadığı tespit edilen 7 İşletme hakkında yasal işlem yapıldı. İşletmelerden ilk kez veri göndermeyen 4 işletmeye toplam 20 bin 764 TL, idari yaptırım kararı uygulandı. 2. kez veri göndermediği tespit edilen 3 işletmenin de faaliyetine son verilmesi için ruhsat vermeye yetkili idareye bildirimi yapıldı.

Kimlik Bildirim Sistemine dahil olmadığı tespit edilen 1 işletme hakkında ise 10 bin 383 TL idari yaptırım kararı uygulandı.

21 Kas 2017 - 19:08 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

hacı - iş damaları tirilyonluk otel yatırım yapıyorlar 100 tl ye oteller boş hem de kahvaltı dahil ama cücük beyinli adamlar virüs batak ahır gibi evlere 100 tl veriyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Kasım 19:08
02

temel - Zeliha kod adı yarma zeliş.. kadın da 3 tane telefon hiç susmuyor sadece ev değil içinde bayan bekleyen evler i var her şey dahil 2 saat 200 tl o kadar boşluk var ki kadın resmen şirket gibi çalışıyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Kasım 19:08
01

Murat Şenkal - Günübirlik gümüş yatakları. Komple neden engellenmez? Escort sitelerinde hatta travesti sitelerinde boy boy fotoğraflı telefon numaralı ilanlar var. Hatta p.zevenklerinin isimleri sonuna bey eklenerek numaraları ile birlikte paylaşılıyor. Buralardan kim avanta alıyor ki önlenemiyor?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Kasım 19:08


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler