Kocaeli’de görev yapan komiser yardımcısı Meriç’e atladı!

Güvenlik güçlerinden kaçarken Meriç Nehri'ne atlayan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şüphelisi eski komiser yardımcısı kayboldu

Kocaeli’de görev yapan komiser yardımcısı Meriç’e atladı!
Haber albümü için resme tıklayın

Alınan bilgiye göre, Elçili köyü mezarlığı yakınlarında sırt çantası fark eden jandarma, çantanın sınırdan kaçmaya çalışan şüpheli bir kişiye ait olabileceği ihtimali üzerine sınır hattında arama çalışmasını sürdürdü.

Çamurlu yolda ayak izlerini takip eden jandarma, hudut askerlerinin de katkısıyla aramaya devam etti.

Meriç Nehri'ne doğru bir kişinin kaçtığının fark edilmesi üzerine "dur" ihtarında bulunuldu.

İhtara uymayan şüpheli nehre atlayıp gözden kayboldu.

Çantadan çıkan evraklardan, şüphelinin Ordu doğumlu, Kocaeli Emniyet Müdürlüğünde komiser yardımcısı olarak görev yaparken 2016 yılında meslekten ihraç edilen, Bank Asya'da hesabı ve örgütün haberleştiği ByLock kaydı bulunduğu tespit edilen Selami K. (44) olduğu belirlendi.

Selami K'nın Kocaeli 4. Ağır Ceza Mahkemesinde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak suçundan dosyasının bulunduğu ve yurt dışına çıkış yasağı olduğu ifade edildi.

Selami K'nın aranmasına devam ediliyor.

21 Şub 2019 - 16:25 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

polis - Abdülkadir Demirde.....Selami Kadenizinde rabbim cezasını verdi.inşallah cehennemde cayır cayır yanarlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Aralık 04:47
04

Devletini seven - Atı olan köprüden geçti kim ne yapmış kim hainlik yapmış kim devletin kasasını peşkeş çekmiş kim adam öldürmüş.çeksin cezasını masumların hakkını masum alır ahirette hakkını..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 16:25
03

Tekin - Kaçmasa bildiklerini halka açıklasa sustururlar yada örgüt üyesi ver cezayı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 16:25
02

Ersoy Kandemir - Kaçmayın ne kaçıyorsun bu işin içindeki siyasiler kaçmıyor,bir tane Bakan bulunamadı,siz de gidin KANDIRILDIĞINIZI söyleyin,sizi bu işlere sokan HARAMZADE SİYASİLERİN,kişilerin adlarını söyleyin,ne oluyor kaçıyorsunuz da bu işlerde siyasetteki fettullahçılar NEREDE DİYE BAĞIRIN AKPye,ANKARAYA,şerefsiz pensilvanya canavarı bir gram vicdanı sızlıyor mu,DEVLETİN İÇİNDE DİĞER CEMAATLERİN YEŞERMESİNE ne demeli,alayının şeref anlayışı ortada!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 16:25
01

Yusuf - Kankisi Gebze de Muharrem Ayyıldız Abdülkadir demir yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 16:25


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler