Kocaeli’de feci kaza, durumları ağır... Önce duvara, sonra direğe…

Kontrolden çıkan hafif ticari araç, önce duvara sonra elektrik direğine çarptı, araçta bulunan 2 kişi ağır yaralandı

Kocaeli’de feci kaza, durumları ağır... Önce duvara, sonra direğe…
Kocaeli’de feci kaza, durumları ağır... Önce duvara, sonra direğe…
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonunca kontrolden çıkan hafif ticari araç önce duvara sonra elektrik direğine çarpması sonucunda meydana gelen kazada 2 kişi ağır yaralandı. Kaza, Kocaeli’nin Kartepe ilçesi Aslanbey Mahallesi Birlik Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Muhammet Ali A. idaresindeki 41 AAL 763 plakalı hafif ticari araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan bir öğrenci yurdunun bahçe duvarına çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan elektrik direğine çarparak durabildi. Kazada araçta bulunan sürücü Muhammet Ali A. ve eşi Yasemin A. yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan Muhammet Ali A. ve Yasemin A., İzmit SEKA Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Muhammet Ali A. ve Yasemin A.’nın sağlık durumlarının ağır olduğu öğrenilirken, kullanılmaz hale gelen hafif ticari araç çekici yardımı ile kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

04 Mar 2019 - 08:45 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Recep Söyler. - Bu kadar az hasarlı araçtan Ağır yaralı çıkmaları için Emniyet kemerlerini bağlamamış olmaları lazım Başka izahı olamaz Haydi gözünüzü seveyim Bağlayın şu emniyet kemerlerinizi kimseyi üzmeyin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Mart 08:45
01

Ersoy Kandemir - Bir ülkede hergün kazalarda onlarca insan canını yitirirken HÜKÜMETİN aciz gibi bu kazaları engelleyememesi bir benim mi garibime gider?Akp nerdesin bu sorun İÇİN ne yapıyorsun,bir yılda kaç vatandaşımız hayatını kaybetmekte HABERİN VAR MI?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Mart 08:45


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler