Kocaeli’de duvar çöktü, facianın eşiğinden dönüldü

Kocaeli’de yağmur sebebi ile çöken istinat duvarının altında kalan 2 araç kullanılmaz hale geldi. Sokaktan geçen bir çocuk çöken duvarın altında kalmaktan son anda kurtuldu

Kocaeli’de duvar çöktü, facianın eşiğinden dönüldü
Kocaeli’de duvar çöktü, facianın eşiğinden dönüldü
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Gölcük’te yağan yağmur sebebi ile yol kenarında bulunan 4 metre yüksekliğindeki istinat duvarı çöktü. Duvar altında kalan 2 araç hasar büyük ölçüde hasar görürken, bir çocuk göçük altında kalmaktan son anda kurtuldu. Olay, Kocaeli’nin Gölcük ilçesi Değirmendere Mahallesi Çanakkale Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde başlayan ve gün boyunca devam eden yağmur sebebi ile cadde üzerinde bulunan 4 metre yüksekliğindeki istinat duvarı çöktü. Yol kenarından park halinde olan İsken Y. isimli vatandaşa ait 34 NJ 9764 plakalı otomobil ile İbrahim Ç.’ye ait 41 E 5120 plakalı minibüste büyük ölçüde maddi hasar oluşurken, caddeden geçen bir çocuk çöken istinat duvarının altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri tarafından caddede güvenlik önlemi alındı. Çöken duvarın altında kalan vatandaşların olabileceği ihtimali üzerine olay yerine AFAD ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen AFAD ekipleri tarafından yapılan incelemelerde yıkılan duvarın altında kalan vatandaşların olmadığı tespit edildi.

Duvar altında kalan araçların çekici yardımı ile kaldırılacağı öğrenilirken ekipler bölgede yaşanabilecek bir çökmeye karşı geniş alarak caddeyi araç ve yaya trafiğine kapattı.

06 Ara 2018 - 08:41 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemir - Kaymakam,belediye başkanı yardımcıları ve eni aday adaylarının konuya eğilmesi dileğiyle!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Aralık 08:41


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler