Kocaeli merkezli FETÖ operasyonu: Çok sayıda gözaltı!

Kocaeli merkezli 8 ilde FETÖ/PDY terör örgütünün askeri yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonlarda 15 askeri personel gözaltına alındı

Edinilen bilgiye göre FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetleri yapılanmasına yönelik Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında 2 albay, 1 yarbay, 5 üsteğmen, 1 teğmen 11 astsubayın aralarında olduğu 10'u aktif görevde 20 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Kararın ardından Kocaeli Emniyeti KOM Şube ekiplerince Kocaeli merkezli İstanbul, İzmir, Muğla, Ankara, Amasya, Sakarya ve Yalova illerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 15 şüpheli gözaltına alınarak sorgu işlemleri için Kocaeli Emniyetine götürüldü. Operasyonlar kapsamında 5 kişinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

26 Mar 2019 - 09:25 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

abdülhamit han. - Bu fetoculardan asker var polis var esnaf var iş adamı var gariban müslümanı varda esas tayyip erdoğan ile aynı menzilde beraber yürüyen ak partili siyasetçilerdeki hainler nerede nerede nerede millet olarak soruyoruz.Allahta korkun be böyle adalet böyle haksızlık olurmu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 09:25
01

fatih - bitmediniz anasını satim bitmediniz sizi bu ülkenin damarlarına sokana sormak lazım hesabını

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 09:25


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler