Kocaeli'de polis otosu büfeye girdi!

Kocaeli’de seyir halindeki polis otosu büfeye girdi. Yan yoldan gelen otomobil ile çarpışmamak için direksiyon kırdığı iddia edilen polislerin kontrolünden çıkan polis otosunun girdiği büfede maddi hasar oluşurken polisler de kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı

Kocaeli'de polis otosu büfeye girdi!
Kocaeli'de polis otosu büfeye girdi!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’nin Gölcük ilçesi Kavaklı sahilinde seyir halinde olan polis otosu, daha ağır sonuçlanabilecek bir kazadan kıl payı sıyrıldı ve yol kenarındaki büfeye girdi. Alınan bilgi ve iddialara göre; 41 A 8444 plakalı polis otosu Yavuz Caddesi’nde seyir halindeydi. Yan yoldan gelen ve aniden karşısına çıkan 34 FIU 10 plakalı otomobile çarpmamak için şoför koltuğunda oturan polis direksiyonu kırdı. Kontrolden çıkan araç, cadde kenarındaki Kavaklı Büfe’ye girdi. Kazada hem araçta hem de büfede maddi hasar oluşurken polisler kazadan yara almadan kurtuldu. Polislerin, kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldığı öğrenilirken meslektaşları kazayla ilgili soruşturma başlattı. Öte yandan polis otosunun karşısına çıkan araç da çekici yardımıyla kaldırıldı.

19 Mar 2018 - 16:07 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy 12 12 - Normaldir aylardır 12 12 çalışmak her meslek gurubunun harcı değil,geçmiş olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Mart 16:07


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler