Kocaeli'de iğrenç olay! Kız kardeşini tacizden tutuklandı

Kocaeli’de yaşanan iğrenç olayı rehber öğretmeni ortaya çıkardı. 13 yaşındaki kız kardeşini taciz ettiği öne sürülen ağabey tutuklandı ve ...

Darıca’da, 13 yaşındaki B.A.'nın davranışlarından şüphelenen rehber öğretmeni, öğrencisinin, ağabeyinin tacizine uğradığını öğrendi.

Kız kardeşini taciz ettiği iddiasıyla 18 yaşındaki A.A. tutuklandı. B.A. ise devlet korumasına alındı. Darıca'daki bir ortaokulda eğitim gören B.A.'nın davranışlarından şüphelenen rehber öğretmeni, öğrencisiyle görüştü. B.A., rehber öğretmenine ağabeyi A.A.'nın evde kimsenin olmadığı sırada, kendisine elle tacizde bulunduğunu söyledi.

Rehber öğretmen, öğrencisinin iddiası üzerine durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, A.A.'yı gözaltına aldı. İfadesinde, kız kardeşinin kendisine iftira attığını ileri süren A.A., "Ben, kardeşimi dışarıdaki her türlü tehlikeden korumak, arkadaşlarıyla buluşmasına izin vermeyip, telefon görüşmelerini de kontrol altında tutunca, kendisi de bu duruma kızıp, sürekli olarak bana 'Bunun hesabını bir gün ödeyeceksin' diyordu.

Kardeşimin özgürlüğünü kısıtladığım için benden intikam almak istediğini ve bu nedenle böyle bir iftirada bulunduğunu düşünüyorum" dedi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen A.A., mahkemece tutuklandı. B.A. ise devlet korumasına alındı.

19 Kas 2017 - 17:08 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler