Kıyafetini bahane gösterdi Genç kızı otobüste taciz etti..!

Kocaeli’de bir şahıs kıyafetini bahane göstererek genç kızı otobüste taciz etti

Kıyafetini bahane gösterdi  Genç kızı otobüste taciz etti..!
Kıyafetini bahane gösterdi  Genç kızı otobüste taciz etti..!
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit’te halk otobüsüne binen Mehmet T., aracın ön yolcu koltuğunda oturan mini etekli, askılı tişörtlü genç kızı görünce sürücüye, iddiaya göre, "Sen bu arkandaki genç kızlarla kaza yaparsın? Böyle olmaz" diyerek, otobüsü karakolun önüne çekmesini istedi. Yolcularla birlikte Mehmet T.'ye tepki gösteren sürücü, otobüsü polis merkezinin önüne götürdü. Mehmet T.'yi dinleyen polis, insan hak ve hürriyetlerini hatırlatarak "Buna biz karışamayız" dedi. Genç kız olay nedeniyle büyük üzüntü yaşarken, taraflar birbirlerinden şikayetçi olmadı.

Kocaeli Üniversitesi'nde öğrenim gören Kazakistan uyruklu kız öğrenci, dün Mehmet Alipaşa Mahallesi'nde halk otobüsüne binerek sürücünün arkasındaki yolcu koltuğuna oturdu. Daha sonra otobüse binen Mehmet T.'yi gören, kızın arkasındaki koltukta oturan yolcular, yerlerinden kalkarak yaşlı adama yer vermek istedi. Mehmet T. ise yolcuları geri çevirerek, otobüsün arkasında bulunan tek kişilik koltuğa oturdu.

Kısa bir süre sonra yerinden kalkan Mehmet T., halk otobüsü sürücü Özgür Sert'in yanına gitti. Mehmet T., sürücüye, "Bu arabayı doğru polis karakolunun önüne çekeceksin" derken, Sert, "Ne oldu, hayırdır?" diye sordu. Mehmet T. ise "Sen bu arkandaki insanlarla, genç kızlarla bu arabayla kaza yaparsın? Böyle olmaz" dedi. Sürücü ne olduğunu anlamaya çalışırken, yaşlı adam koltuğuna dönüp tepkisine devam etti. Mehmet T., sürücüye bu kez, "Sen daha bir şey görmüyorsan bir hiçsin yani" derken, şoför ise "Ne görüyorsun?" diye sordu. Mehmet T., "Ben bu durumdan şikayetçiyim. Arabadan da şikayetçiyim" karşılığını verdi.

ARACI KARAKOLUN ÖNÜNE ÇEKTİ

Mehmet T.'ye tepki gösteren sürücü Özgür Sert, aracı polisi merkezine doğru yönlendirdi. Bu sırada bazı yolcular, yaşlı adama yaptığının ayıp olduğunu söyledi. Sert, otobüsü polis merkezinin önünde durdurdu ve polisleri çağırdı. Mehmet T., araca binen polise, "Ben bu durumdan davacıyım. Bu kaptandan da davacıyım. Genç kızların burada böyle oturmaları bu arabanın kaza yapmasına sebep. Bu kadar ucuz değil ya" dedi. Polis ise Mehmet T.'ye, insan hak ve hürriyetlerini hatırlatarak, "Buna biz karışamayız" yanıtını verdi. Buna rağmen Mehmet T., "Olmaz böyle bir şey" diye tepkisini sürdürdü.

POLİS UYARDI

Otobüs sürücüsü Özgür Sert şikayetçi olduğunu belirtirken, polis başka şikayetçi ve tanıklık etmek isteyen olup olmadığını sordu. Polis, karakola götürdüğü Mehmet T.'ye Türkiye'nin özgür bir ülke olduğunu belirtirken, tanıklık yapmak isteyenler de içeri gitti. Mehmet T.'nin söyledikleri nedeniyle büyük üzüntü yaşayan genç kız da araçtan inerek karakola gitti. Polis merkezinde taraflar birbirlerinden şikayetçi olmadıklarını belirtti. Olayın ardından yolcuları alan sürücü, seferine devam etti.

'TÜRKİYE ÖZGÜR BİR ÜLKE'

Olayla ilgili konuşan otobüs sürücüsü Özgür Sert, "Ben yolcuları şehir merkezinden aldım. Kazakistan uyruklu bir öğrenci bindi arabaya, daha sonra Mehmet T. isimli vatandaş da bindi. Yaşlı diye herkes yer vermek istedi. O geçti en arkadaki koltuğa oturdu. Oturur oturmaz da bağırmaya başladı. 'Böyle kızları arabaya almayacaksın. Sen böyle kaza yaparsın. Sen benim gördüklerimi görmüyorsun. Arabayı karakola çek. Ben şikayetçi olacağım' diye bağırmaya başladı. Ben, 'Amca biz özgür bir ülkedeyiz' diye karşı çıktım. Benim arabama köpeğiyle binen de var, bebek arabasıyla binen de var. Devlet buna bir kanun getirmiş. Biz de o kanun çerçevesinde işimizi yapıyoruz. Sonuçta Türkiye özgür bir ülke" dedi.

14 Tem 2018 - 18:49 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

27

Terbiyeli Kaşar - Ev sahibi kapıyı pencereyi açık bırakmazsa hırsız da içeri giremez....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 18:49
25

Terbiyeli Kaşar - Ev sahibi kapıyı pencereyi açık bırakmazsa hırsız da içeri giremez....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 18:49
24

vatandaş - terbiyesiz herif....bu ülke ne hale geldi....hergün bir yeni tip ekleniyor.....bunlardan kurumlarda o kadar çok var ki.....sabır cekiyoruz ama bigün cidden tepemiz atacak....pislik herifler.....kraldan cok kralcılar bunlar....naletler...sapık herif bakarsan kızın orasına burasına...bu da bir cinsel taciz sucudur...ne kadar sapkım insanlarsiniz ahlaksizlik yap sonra ahlak polisi kesil hadsiz...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 18:49
23

kadın - en buyuk ahlaksiz sensin yassindan utanmadan kizin nerelerine bakiyosun sen...ciplak bile olsa basini one eğmelisin ki adam desinler....tovbe yarabbim tovbe be bicim bir ülke oldu...araplara tapiyosunuz ya arap prenslerinin yasamina bir bakın....sapikliginizi dine saklanarak mi ortmeye calisiyosunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 18:49
22

izmit - çağdışı yaratık mahluk ALLAH yok etsin seni moruk yobaz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 18:49
21

Lale Bakçı - Zihniyetinin de senin de Allah belanı versin. Rabbim hesabını öteki tarafta sorsun. Çok müslümansın ya hesapta.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 18:49
20

İzmitli - Bu yobaz İzmitli değil , yaratık insan değil cenaze namazı kılınmaz yobaz moruk iğrenç bizimde kızımız var bu arada kızın eteği mini değil normal çok üzüldük gencecik kızımıza rencide edici davranış aşağılık yobaz defolsun geldiği toprağa yobaz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 18:49
19

Melih - Çarşaflı peçeli burkalı kadınlarla dolduramayacaksınız örümcek beyinli zihniyet 35/40 arası emekli olup,çalıştığından çok fazla süredir devletten maaş alan 5 e 5 katıp bildiği okuduğu arapça duaların bile anlamını bilmeyen hâla ölememiş zavallı bu zihniyetlerin kimselere faydası olmadığı gibi kendilerinede faydası olmaz ÖL!!!de toprağa gübre ol FAYDALI ol.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 18:49
17

Vildan - Palavra sıkıyorsun,bir kere sen kız/kadın değilsin,İmam hatipte hiç okumadın........Cümlelerin kokusu,dokusu dahi farklı.Git sen bitpazarına okuyucu bulursun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 18:49
16

Vicdan - Yıllar evvel imam hatipte okurken basortumden dolayı yasli bir teyze vah vah yavrum bu yasta kapanmışsın diyerek tiksintiyle karsilanmisti. Bu teyzenin bir diğer versiyonu da bu yasli amca. Devir ise tam tersi bu sefer zulüm bu askılı giyinen kıza yapılmış. Ya yasli teyze ve amcalar ya bizim kıyafetlerimize en çok karışan sizsiniz. Ne olur acık ya da kapalı bırakın insanlar ne giyerse giysin. Amca sen bu yaşında irade gosteremiyorsan ister oradaki acık olsun ister kapalı. Senin zihnin fikrin belli. Ne kadar basittim için yaşadıklarım zulumse bu kizin yaşadığı da zulümdür. Eğer çok uzulduysen o kız için dua edersin amca. Diğer türlü tesettürden de nefret eder senden de. Senin din anlayışın ve dine bakış acından da. Sonra neden gençler ilim meclislerinde bulunmaz diye yakınıp durursunuz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 18:49
15

Vicdan - Bu arada bu kız kazakistan uyruklu. Belki müslüman bile değil. Biz misafirperver bir toplumduk. Bu ülke insani cami kilise ve diğer dini mabetlerin bir arada bulunduğu huzurla insanca yaşadığı bir toplumun torunlaridir. Fatih sultan mehmet istanbulu fethettiğinde gayri müslimlere dinlerini serbestce yaşayabileceklerini de söyleyerek kalplerini de fethetmişti. Siz kim oluyorsunuz da bu vatanım kurtaran cedlerimizi hiçe sayarak insanlari otekilestiriyorsunuz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 18:49
14

Analist - Dikkat ediyormusunuz,hep bazı kadın ve kızlar dekolte kıyafet giyerler orasını burasını açarlar etini butunu,göğsünü göbeğini teşhir ederler;nedendir acaba?...Siz hiç aynı tarz davranış gösteren,göbeğini belini gösteren kıyafetli erkek gördünüz mü? Bunun bilimsel izahı olmalı ,araştırılmalı mutlaka.Yoksa kadınların genlerinde gösterişçilik,teşhircilik kodları mı var merak ediyorum.....Vücut ısıları bazen yükseliyor, ondan mı acaba?.....Bazıları bu tarz kıyafetle sokağa çıkmaktan hizap duyarken,Allah korkusu yaşarken bazıları nasıl böyle pervasız,hayasız kıyafetle ERKEKLERİ GAZA GETİRİYORLAR...Halbuki bu durum sapık ve kötü niyetli kişilere de davetiye çıkartıyor,bunu dahi düşünemiyor bazı kadın milleti...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 18:49
13

gerek yok - bu sapık ezik yobaz zihniyet bu aralar çok fazla hortladı milletçe tepki vermenin zamanı geldide geçiyor bile ..umarım bir gün bana denk gelirsinde sana ahlaklı olmayı bir güzel öğretirim.yobaz sapık tarikat yurtlarında çocuklara tecavüz edilirken sesin niye çıkmıyordu şerefsiz yobaz...bir metre sakal bırakırsınız aklınız uçkurunuzdan başka şeye çalışmaz soytarılar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 18:49
12

Cemal - Alzheimer , parkinson gibi hastalıklar bu yaşlarda çok yaygın. Önce psikolojik bir muayne olması gerekiyor. Kendisinin ve aile yapısının bir araştırılması gerekiyor. Nasıl kapalı bir bayanın hak ve hürriyetleri varsa, başı açık olanında hak ve hürriyetleri var. Bu yoksa demokrasi yoktur. Bu şikayetçi varandaş ortalığı bu kadar ayağa kaldırıyor, kişinin hak ve özgürlüklerini kısıtlıyorsa , Anayasada buda suç ise cezasını çekmelidir. Nasıl daha önce kapalı bir bayanın başörtüsünü çekip çıkarmaya çalışanı içeri aldılar ise bunada aynı ceza uygulanmalıdır. Uygulanmıyorsa Adalet adalet olmaktan çıkar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 18:49
11

Vildan - Palavra sıkıyorsun,bir kere sen kız/kadın değilsin,İmam hatipte hiç okumadın........Cümlelerin kokusu,dokusu dahi farklı.Git sen bitpazarına okuyucu bulursun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 18:49
10

....... - Magdur edebiyatları baslamıs.....yorumlara bak orasini burasini aciyormus bazi kadinlar kizlarda yok soyleymiste yok boyleymiste...gerizekalilar yobazlar...sapkın manyaklar ezikler....kapali kutular icerisinde her boku yiyen zihniyet acik giyindi diye sapikca yorumlara maruz kalsın...ulan ulkeye bak....ne hale geldi..tacizde tecavuzde neden sonuc iliskisi aranmaz bu zihniyette olanlarda onlardandır...dur actı hemen tecavuz edeyim taciz edeyim demektir bu....kabul edilemez.pislikler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 18:49
08

kadın - Mide bulandirici müsvette ve onu saksaklayan zihniyet hepiniz aynisiniz....ey gozunu sevdigim ataturk sen ne ileri goruslu bir lidersin ondersin....dahili ve harici dusmanlardan bu ulke ne olacak belirsiz...ama cocuklara tecavuz olaylarinda nedense sus pussunuz....orada neden namus ahlak bekcisi degilsiniz? O vakıflar hakkinda ne diye atip tutmuyorsunuz iki yüzlüler...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 18:49
07

İzmitli - ONUN BUNUN ÇOCUĞU ÖYLE OLMASA BÖYLE OLMAZ VERİN HALKA TAŞLASINLAR GEBERTSİNLER BU KADAR BASİT BUNLAR HEP AK PARTİNİN ESERİ ÜLKE NE HALE GELDİ HANİ İDAM GELİYORDU BUNLAR İYİ GÜNLER NELER BEKLİYOR BİZİ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 18:49
06

Gölcük - Ya siz gerçekten geri zekalısınız, ne tacizi, adamın tepkisi şoföre, çocuklara tek kelime etmiyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 18:49
05

neeeeeeeeeeeyyyyyyyyy - hep d vitamini eksikliği bunlar folik asit eksikliği ya da Allahın gazabı bi yerde bi hata yaptık bu zihniyeti musallat etti bize.....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 18:49
04

Hacı - Bu adam demek sapık aklı ve fikrini sapıklıklara doldurdurduğundan böyle bir hareket yapmış.
.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 18:49
03

Orhan gazi - Sapık aklını uçkuruna taktığından böyle yapmıştır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 18:49
02

Cemal - Analist adıyla yorum yazan şahsa;
Cezayı verecek olan yaratandır. Sen kim oluyorsunda insanları yargılıyorsun, tövbe haşah sen mi yarattın ki saçma sapan şeyler yazmışsın. Orası , burasını neden açarlarmış , ateşimi yükselirmiş, erkekler neden açmıyormuş, ne saçmalıyorsun sen , acil bir psikoloğa gitmen hem senin, hem toplum için hayırlı olur, aynı bu saçma sapan çıkış yapan şahıs gibi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 18:49
01

zeren78 - Karakola çekmiş.!. Adamı at aşağıya, senin hakkın yok da gitsin...Ne karakolu...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 18:49


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler