Kazalardan kılpayı kurtuldular!

Kocaeli’de meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı. Kaldırımda bekleyen yayaların ölümden elektrik direği sayesinde kurtulması da saniye saniye görüntülere yansıdı

Kazalardan kılpayı kurtuldular!
Kazalardan kılpayı kurtuldular!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’de gerçekleşen trafik kazaları, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı MOBESE kameraları tarafından kaydedildi. Saniye saniye kaydedilen kazalarda sürücülerin dikkatsizliği, aşırı sürat ve trafik kuralları ihlalleri gözler önüne seriliyor.

İzmit D-130 Karayolu Sanayi Mahallesi mevkisinde meydana gelen kazada kırmızı ışık ihlali net bir şekilde görülüyor. Kırmızı ışık ihlali sonrası ise kavşakta iki otomobil çarpışıyor. Çarpmanın etkisiyle karşıya geçmek isteyen otomobil savrulurken, arkasında gelen otomobil ise son anda durarak kazanın büyümesini önlüyor.

Görüntülerdeki bir diğer bir kaza ise Derince ilçesinde meydana geliyor. D-100 karayolu üzerinde ilerleyen otomobil bir anda kontrolünü kaybederek, önce solmak istediği ticari araca, sonra da yan şeritte ilerleyen servis minibüsüne çarpıyor. İki araca zarar veren otomobil, beton bariyerlere çarparak durabiliyor.

Meydana gelen bir diğer kazada ise kaldırımda yürüyen vatandaşlar facianın eşiğinden elektrik direği sayesinde kurtuluyor. Hızla ilerleyen otomobil sürücüsü, kavşağı fark etmeyince kontrolden çıkarak aydınlatma direğine çarpıyor. Bu sırada kaldırımda bekleyen yayalar etrafa kaçışıyor. Kaldırımda yürüyen ve bekleyenler ezilmemekten son anda kurtuluyor.

Görüntülerdeki bir diğer kazada ise hızla ilerleyen otomobil kontrolden çıkarak yol ortasındaki kaldırma çıkıyor. Kaldırıma çıkan otomobil daha sonra taklalar atarak karşı yönden gelen otomobile çarpıyor.

Bir başka kazada ise kontrolünü kaybeden otomobil önce kaldırımda bulunan ağaca sonra da savrularak otobüs durağının önünde park halindeki motosiklete çarpıyor. O sırada motosikletin üzerinde kimsenin olmaması faciayı önlüyor.

05 Oca 2018 - 12:53 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler