Kayıp Ecem’in son mesajları ortaya çıktı!

Kaybolmasından 10 gün sonra annesi intihar eden Ecem Balcı’nın son mesajları ortaya çıktı. Polis, intihar eden anne Esra Ercömert’in sevgisi defineci Süleyman Kara’nın ailesini de sorgulayacak. Öte yandan, Ercömert’in eski eşi, Ecem’in babası Gökhan Balcı, intihar olayının şüpheli olduğunu söyledi

Kayıp Ecem’in son mesajları ortaya çıktı!
Kayıp Ecem’in son mesajları ortaya çıktı!
+13
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde ikamet eden Ecem Balcı, 5 Ocak tarihinde evden çıkmış ve kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Anne Esra Ercömert ise kızının kaybolmasından 10 gün sonra Kandıra’da Karadeniz’in azgın sularına kendini bırakmış, talihsiz kadının cesedi 2 gün sonra bulunabilmişti. Ercömert’in intihar ettiği ise bıraktığı notla anlaşılmıştı. Ancak Sabah Gazetesi’nden Abbas Çakar’a konuşan baba Gökhan Balcı, eski eşinin ölümünün şüpheli olduğunu söyledi. Öte yandan Ecem’in son mesajları ve annesi Esra Ercömert’in intihar etmeden önce Ecem’in erkek arkadaşı ile olan yazışması ortaya çıktı. Ecem’den hala haber alınamazken intihar vakası ve Ecem’in kaybolmasıyla ilgili sır perdesi de bu mesajlarla giderek aralanmaya başlandı. Buradaki kilit isim defineciSüleyman Kara… Polis, Kara ailesini de sorguya alacak.

 

Sabah gazetesinin haberine göre; 5 Ocak'ta erkek arkadaşına annesinin sevgilisi Kara ile buluşacağını mesajla bildiren kayıp Ecem'in son mesajları ortaya çıktı. 5 Ocak'ta en son 12.21'de erkek arkadaşıyla mesajlaşan Ecem'in son yazdıkları Kara'yı işaret ediyor. Ecem erkek arkadaşına Kara'nın define bulduğunu ve gelip kendisini aldığını anlattı.

Ecem'in son mesajının saati 13.11'di. Ecem'den bir daha yanıt alınamadı. Ecem'e ulaşamayan erkek arkadaşı "Nerdesin, onu söylemedin, ne yaptın, artık bak telefonuna, kaç saat oldu" diye yazdı. Genç kızdan ses çıkmayınca erkek arkadaşı Esra Ercömert'e mesaj attı. Kara'dan söz ederek, ona ulaşmasını istedi. Ancak anne, "Süleyman'a ulaşamıyorum. Çekmiyor telefonu" yanıtı verdi. Aralarında geçen bir dizi yazışmanın ardından da "Süleyman bana haber vermeden almaz Ecem'i, illa ki haber verir" diye yazdı. Polis, Kara'nın ailesini de sorgulayacak.

İNTİHAR DA ŞÜPHELİ

Baba Gökhan Balcı ise şunları söyledi: "Annesi 4 gün eve gelmeyen Ecem'in kayıp olduğunu polise bildirmedi. Kızımın kayıp olduğunu bana 4 gün sonra haber verdi. Polise ben gittim. Velayet annesinde olduğu için polis onu çağırdı, öyle kayıp başvurusu yapabildim. Eski eşimin intihar etmesine de bir anlam veremiyorum. Kızımız kayıp, o belediye otobüsüne Gölcük'ten binip, yaklaşık 3.5 saat Kandıra'ya yol gidiyor. Ve denize atlıyor. Gölcük'te de deniz var. Eski eşimin intiharı da şüpheli. Polisin en yakın zamanda bu olayı çözeceğine ve kızımı bulacağına inanıyorum."

SON MESAJLAR ŞÖYLE:

Ecem Balcı’nın erkek arkadaşına attığı mesajlar şöyle:

Ecem: Günaydın sevgilim. Süleyman amca geldi aldı beni. Define çıkmış.

Erkek arkadaşı: Günaydın.

Ecem: Zengin olduuuuuuuuuukkkk.

Erkek arkadaşı: Ne definesi.

Ecem: İşleri vardı ya, o iş olmuş işte.

Erkek arkadaşı: Olmuş mu, nereye gidiyorsunuz?

Ecem: Olmuş.

Erkek arkadaşı: Nereye gidiyorsunuz?

Ecem: Taç gösterecekmiş bana.

Erkek arkadaşı: Tamam kuzum yazarsın bana.

Ecem: Bana verecekmiş tacı.

Erkek arkadaşı: İyi güzel.

Ecem: Evden yazıcam.

ANNENİ GÖR NE HALDE!

Kocaeli'nde kaybolan kızı bulunamayınca Kandıra'da denize atlayarak intihar eden anne Esra Ercömert (41) Gölcük'te dün ikindi vakti son yolculuğuna uğurlandı. Ercömert'in annesi Selma Ercömert ve kardeşi Özlem Yıldız tabut başında "Ecem gel anneni gör ne halde" diye ağladı. Şirinevler Camisi'ndeki törenin ardından Ercömert 17 Ağustos Mezarlığı'nda toprağa verildi.

BEŞİKTAŞ AŞIĞI

Öte yandan Ecem Balcı, koyu bir Beşiktaş taraftarı. Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş ve oyuncularla çok kez fotoğraf çektiren ve spor gazetelerinde fotoğrafları yayımlanan Balcı, tam bir Beşiktaş aşığı. Genç kızın Facebook hesabında, çok sayıda fotoğrafı var ve kendisini tanıyan tanımayan herkes onun geri dönmesi için yorum yağmuruna tutuyor profilini. 

 

18 Oca 2018 - 11:22 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler