Katliam gibi kaza: Ölü ve yaralılar var!

Kocaeli’de bir TIR’la minibüsün çarpışması sonucu çok sayıda kişi hayatını kaybetti

Katliam gibi kaza: Ölü ve yaralılar var!
Katliam gibi kaza: Ölü ve yaralılar var!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde temizlik şirketinin çalışanlarını taşıyan panelvan minibüs ile hafriyat kamyonunun kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölü sayısı 4'e çıktı. 

Kaza Gebze Organize Sanayi Bölgesi girişi yan yol üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, temizlik şirketi işçilerinin içinde olduğu Ahmet Yılmaz idaresindeki 41 U 39 29 plakalı panelvan minibüs bir anda kontrolden çıktı. Savrulmaya başlayan minibüs ters yöne geçerek karşı yönden gelen Fatih Kambur idaresindeki 41 VF 985 hafriyat kamyonu ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada araç içinde sıkışan Özlem Gültekin (42) ve Zekeriya Özel (41) olay yerinde, Ayfer Altuner ile Melek Korkut'un ise kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybettiklerini öğrenildi.

Cenazeler, hastane morguna kaldırılırken, polis ekiplerinin hafriyat kamyonu şoförünü gözaltına aldığı ve olayla ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.

17 Şub 2018 - 11:10 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler