Katliam gibi kaza: 1 ölü, 4 yaralı!

Kocaeli’de 6 aracın çarpıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi ise, yaralandı

Katliam gibi kaza: 1 ölü, 4 yaralı!
Katliam gibi kaza: 1 ölü, 4 yaralı!
Haber albümü için resme tıklayın

Kaza, bugün saat 13.00 sıralarında, Gebze Arapçeşme Mahallesi Terminal Caddesi Çamaşır Deresi Mevkii'nde meydana geldi. 2 TIR, 1 midibüs, 1 hafif ticari araç ve 2 otomobil birbiri ardına çarpıştı. Zincirleme trafik kazası nedeniyle yol ulaşıma kapanırken, kazayı görenler 112 Acil'i aradı. İhbar üzerine çok sayıda 112 Acil ekibi, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada, TIR şoförü Vahit Yıldız öldü. yaralanan araç sürücüleri Özgür Çiftçi, Doğansel Akbayır, Cemal Ocak ve Turgay Bulman yapılan ilk müdahale ardından hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada diğer TIR sürücüsü Alpaslan Rıfat ise, yara almadan kurtuldu. Çevrede ve üst geçitte toplananlar merakla ekiplerin çalışmasını izledi. Kaza ardından araçların yoldan kaldırılmasıyla yol ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

18 Kas 2017 - 15:58 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

ersoy gülsüm kandemir - Sayın vali sen hiç merak ediyormusun bu ilde bu kadar kaza olurken,tüm memlekette kaç kaza oluyor diye.Trafik kültürünün gelişmesi için en ufak çaban var mı acaba,tek çaban benim araca park cezası kestirmekse,sen bir yıl boyunca istediğin kadar keseme ben devletimize arabayı bağışlarım,feda olsun ama sizlerde trafik kültürünün gelişmesini sağlayacak adımları atın artık.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Kasım 15:58


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler