Kandıra yolunda faciadan dönüldü

İzmit-Kandıra yolunda yine kaza yaşandı. İki araç kafa kafaya çarpıştı. Emniyet kemeri takan sürücüler büyük bir facianın yaşanmasını engelledi. Kazada şans eseri hayat kaybı yaşanmadı

Kandıra yolunda  faciadan dönüldü
Haber albümü için resme tıklayın

Kandıra İzmit yolu pek çok bölgede tek şeritte ilerliyor. Duble yol yapım çalışmaları başladı ancak beklendiği hızda ilerlemiyor. Yol tek şerit olunca birbirini sollamak isteyen araçlar sık sık kazalara meydan veriyor. O kazalardan biri de bugün sabah saatlerinde yaşandı. Panelvan tipi bir araç ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Araç içerisinde bulunan sürücülerin emniyet kemeri takması büyük bir faciayı önledi. Kazada araç içerisinde bulunan sürücüler ve yakınları yaralanırken şans eseri ölen olmadı. Yaralılar hastaneye kaldırıldıktan sonra hasarlı araçlar otoparka çekilerek yol yeniden trafiğe açıldı.

22 Eyl 2017 - 16:12 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Rafet Gulnar - Kaza anında oradan geçiyordum.çok şiddetli kafa kafaya vurmuşlar.Yaralılara şifalar dilerim.Ancak duble yol ile ilgili hiç bir çalışma maalesef yok.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 16:12


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler