Kamyonla otomobil çarpıştı, yaralılar var

Kocaeli D-100 Karayolu Sakarya yönünde meydana gelen kazada çok sayıda kişi yaralandı

Kamyonla otomobil çarpıştı, yaralılar var
Haber albümü için resme tıklayın

D-100 Karayolu Sakarya yönü Kandıra Sapağı mevkisi yan yolda Ercan Kutu idaresindeki 16 EK 339 plakalı otomobille bir markete ait Remzi Kara yönetimindeki 34 JC 9900 plakalı kamyon çarpıştı. Otomobil, daha sonra D-100 Karayolu bağlantı noktasında çelik bariyere çarparak durdu.

18 Kas 2017 - 08:40 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

ersoy gülsüm kandemir - Fikri Işık adlı zat,bakansan havaya bakmadan bu ildeki bazı ivedilikli sorunlarla artık ilgilen,tek kelime çıkmıyor ağzından,hayırdır yaaa bu nasıl bir devlet adamlığı,bu milletin hergün canı gidecek sen napıyorsun.Bu işler Karaosmanoğluyla Karamürsel gezmelerine benzemez,denizde kulaç atmaya benzemez.Devletin bakanı olman bu konulara daha duyarlı olmanı gerektiriyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Kasım 08:40


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler