Kamyon tıra arkadan çarptı

Başiskele'de ışıklarda duran tıra iddiaya göre bir kamyonun arkadan çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.

Kaza, Başiskele ilçesi Eski Yol Sanayi Işıklar mevkii İzmit istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsü öğrenilemeyen 35 AZK 07 plakalı tır ışıklarda durdu. Bu esnada arkadan gelen Mehmet Selim A. idaresindeki 13 DA 500 plakalı kamyon, tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile kamyon sürücüsü araç içerisinde sıkıştı. Kaza ihbarı üzerine kısa sürede olay yerinde gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, sıkışan sürücüyü kurtarmak için hummalı bir çalışma başlattı. Yaklaşık yarım saatlik çalışma sonucunda sıkıştığı yerden kurtarılan sürücü, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kamyon çekici yardımı ile olay yerinden kaldırılırken, polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

19 Şub 2018 - 21:01 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler