İzmit’te 3 araç birbirine girdi: 8 yaralı

İzmit’te iki otomobil ile minibüsün kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı. Yaralılar yapılan ilk müdahaleleri sonrası çevredeki hastanelere sevk edildi

İzmit’te 3 araç birbirine girdi: 8 yaralı
İzmit’te 3 araç birbirine girdi: 8 yaralı
+6
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde iki otomobil ile minibüsün kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı. Kaza, İzmit ilçesi Yeşilova Mahallesi'nde İzmit-Kandıra yolu Solaklar Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kerem A. idaresindeki Efe Tur'a ait 41 P 8485 plakalı yolcu minibüsü ile Ali A. yönetimindeki 35 KN 274 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan minibüs, Vildan A. kontrolündeki 41 PE 262 plakalı otomobile çarparak yan yattı. Kazada minibüs sürücüsü Kerem A. ve aynı araçta bulunan Fatih A., Ceyda E., otomobil sürücüsü Ali A. ve aynı araçtaki Fadik A., Türkan A., Ferit A. ve diğer otomobilin sürücüsü Vildan A. yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri tarafından araçlardan çıkartılan yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. Çekici yardımı ile araçların kaldırılmasının ardından bir kısmı kapatılan yolda trafik normale döndü. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

16 Nis 2019 - 08:53 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

izmitte misafir artık - efe turun servisleri zaten azrail gibi dolanmakta şehrin içinde. arayıp söylesende ,yazıp çizsende kimin umrunda(efe tur) yeter ki cebinde ki bilet parasını alsın. vay servisim vatandaşın üstüne sürmüş vay trafikte araç sıkıştırmış birşey olmaz. zihniyet bu. efe tur,buz seyahat,metro turizm daha ne firmalar. zerre kadar vatandaşın değeri yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Nisan 08:53


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler