İzmit otogarında bakın neler çıktı!

İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde 168 polisin katılımıyla uygulama yapıldı

İzmit otogarında bakın neler çıktı!
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit’te bulunan İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde 168 polisin katılımıyla yapılan huzur uygulamasında 2’si yabancı uyruklu, toplam 4 kişi yakalandı.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinatörlüğünde, İzmit İlçe Müdürlüğü, Narkotik Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve Muhabere Şube Müdürlüğünde görevli 168 polisin katılımıyla huzur uygulanması gerçekleştirdi. Otogar içerisinde ve çevresinde gerçekleştirilen uygulamada 49 yazıhane ve iş yerinde eş zamanlı olarak arama yapıldı. Yaklaşık bir saat süren işyeri araması ve kimlik kontrolleri sonucunda kaçak yollarla Türkiye’ye geldiği belirlenen 2 Afgan uyruklu şahıs, yoklama kaçağı olduğu belirlenen 1 şahıs, ceza evi firarisi ve 4 kişiyi yaralamadan aranan 1 şahıs yakalanarak gözaltına alınırken, işyerlerinde yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet tezkeresiz tüfek ve 10 adet sahte 100 TL para ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıslar polis merkezine götürülürken, sahte para, ruhsatsız tabanca ve tüfek bulunduran şahıs ve iş yerleri hakkında işlem yapıldı.

16 Mar 2018 - 23:47 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

izmitli - otogardaki diyarbakırlı yazıhane ve büfelerden alış veriş yapmam sahte para yakalanmış birsürü.. reziller millete sahte para veriyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Mart 23:47


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler