İSU’nun açtığı çukura düştüler, durumları ağır!

Kartepe’de İSU’nun alt yapı çalışması nedeniyle açtığı ve etrafında hiçbir önlem almadığı çukur iki kişiyi canından ediyordu

İSU’nun açtığı çukura düştüler, durumları ağır!
İSU’nun açtığı çukura düştüler, durumları ağır!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Kartepe Uzunçiftlik’te İSU’nun altyapı çalışması yapmak için açtığı çukur iki kişiyi canından ediyordu. Yapılan kazıyı ve yolun tek şeride düştüğünü fark edemeyen panelvan tipi araçta bulunan vatandaşlar 2 buçuk metre yükseklikten çukura düştü. Kazada 41 HS 508 plakalı panelvan araç, sürücüsünün çalışmayı fark edememesi nedeniyle çukura düştü. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kazada yaralanan Mesut Yılmaz Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılırken durumunun ağır olduğu bilgisine ulaşıldı. Bayram Keskinoğlu ise Kocaeli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, durumunun ağır olduğu öğrenildi.

22 Kas 2017 - 21:56 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Yusuf Adalettinov - Geçmiş olsun ama hiçbir önlem alınmamış demek yanlış. fotoğrafta görülüyor önlem olduğu. siz haberciler yazdıklarınıza çok dikkat etmelisiniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 21:56
01

Dr Ersoy kandemir - Bu habere göre eğer yetkili savcı sorumlular ile ilgili işlem yapmazsanız ben sizinle ilgili her türlü işlemin yapılması için elimden geleni ardıma koymayacağımı bilmenizi ister,nöbetçi savcılarımızın geceleri bu olaylarda da görmeyi ister,adalet saraylarında vatandaşların ulaşabilmesini temenni ederi.Gölcük'teki rezalattten daha bahsetmiyorum bile.Saygılarımla.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 21:56


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler