Husumetlisine kurşun yağdırdı

Kocaeli’de Sercan K. İsimli şahıs husumetlisi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde, Sercan K. aralarında husumet bulunan kişi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Vücuduna 5 kurşun isabet eden Sercan K. tedaviye alındı.

Olay, öğleden sonra Hürriyet Mahallesi Erenler Caddesi'nde meydana geldi. Aralarında husumet bulunan, kimliği belirlenemeyen bir kişinin ateş açması sonucu baldırından yaralanan Sercan K., bir kaportacı dükkanına sığındı. Dükkana giren kişi, tabancasını tekrar ateşledi. Bacaklarına 3 kurşun, vücuduna 2 kurşun isabet eden Sercan K. yere yığıldı. Ateş eden kişi ve yanındaki 2 kişi birlikte geldikleri otomobille olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan Sercan K., olay yerine gelen sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

25 May 2018 - 22:21 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

? - En iyi silah Allah’ın verdiği aklı kullanmaktır,okumak kendini geliştirmek yerine insanların canına kıymak marifet değil,marifet insanları yaşatmak,insanlığı geliştirmek,doğaya katkıda bulunmak katkıdan kasıt ot gibi yaşayıp ot gibi giderken başkaların canını almak değil,bu topraklarda yaşamak için önce Allah’ın varlığını ve birliğini kabul etmek,insanlara değer vermek,insanca yaşamak için yeterli,kimsenin canına kıymayacaksın!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 22:21


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler