Hırsızı güvenlik kamerası yakalattı

İzmit’te bir eve girerek, altın, cep telefonu ve bir miktar para çalan hırsız, güvenlik kamerasına takıldı. Kimliği tespit edilen hırsız kısa sürede yakalandı

İzmit’te, bir evden altın, cep telefonu ve bir miktar para çalan hırsız binanın güvenlikkameraları sayesinde kimliği tespit edilerek yakalandı. 18 Ekim tarihinde, İzmit Orhan Mahallesi'nde bulunan bir evden 500 TL, 2 cep telefonu ve 2 altın yüzük çalındı. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, binanın güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Polis, güvenlik kamerası kayıtlarından kimliğini belirlediği hırsızın daha önce 6 kez hırsızlıktan sabıkası bulunan İ.Y. olduğunu belirledi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin takibi sonucu İ.Y'yi Körfez Hereke'de yakalandı. İ.Y. emniyetteki işlemlerin ardından bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.

19 Kas 2017 - 16:03 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler