HDP'li yöneticiler tutuklandı

Gebze’de terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan HDP ilçe eş başkanları ve yöneticileri çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi

Kocaeli’de sosyal medya üzerinden ‘Zeytin Dalı’ harekatını karalamaya yönelik propaganda yaparak halkı sokağa dökmeye çalıştığı iddia edilen kişilere yönelik Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada 21 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarılmıştı. Karar sonrasında polis ekiplerince belirlenen adreslere operasyon düzenlenerek HDP ve DBP Gebze ilçe yöneticilerinin de aralarında bulundu 20 kişi gözaltına alınmıştı. Emniyetteki sorguları tamamlanan D.A., M.A., M.A., B.T., Z.A., ve M.Z.Ü bu sabah saatlerinde Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi. Adliyeye sevk edilen HDP Gebze ilçe eş başkanları D.A. ve M.A. ile ilçe yöneticileri M.A., B.T., Z.A. ve M.Z.Ü. tutuklandı.

20 Şub 2018 - 20:51 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

sehmuz - bir kurt olarak yaziyorum millet dusmani hainler boluculer en agir cezalarini alsin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 20:51


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler