Halkevi’nde silahlı saldırı..!

Kocaeli’de alacak verecek meselesi nedeniyle kan aktı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde alacak verecek meselesinden çıkan tartışmada bir kişi silahla vurularak yaralandı. Zanlı olay yerinden kaçtı.

Olay, Kocaeli’nin İzmit ilçesi Kemalpaşa Mahallesi Şahabettin Bilgusu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre V.Ş. isimli vatandaş, daha öncede alacak verecek meselesi yüzünden husumetli olduğu E.D. ile karşılaştı. Şahıslar arasında çıkan tartışma bir anda büyüyerek kavgaya dönüşünce E.D. tabancasını çıkartarak V.Ş.’ye üç el ateş etti. Kurşunların vücudunun çeşitli yerlerine isabet ettiği V.Ş. yaralanırken, E.D. koşarak olay yerinden kaçtı.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekiplerinde ilk müdahalesi olay yerinde yapılan V.Ş., İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, E.D.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

26 May 2018 - 14:54 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

izmitli - CAHİL DOLU ASMALI MESCİTTE 100 BİN KİŞİ İÇİYOR BARDAK KIRILMIYOR ÇAĞDAŞ LIK BAŞKA BİZ BU SÜRÜNGEN CAHİLLER İZMİTİ TERKETMEDİKÇE YAŞANACAKTIR

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 14:54
02

Cumhuriyet - Tamam insanların sosyal hayatı içinde bir eğlence hayatı olsun insanlar rahatlasın ağzı ile içsin itirazım yok ama bu barlar sokağı bir kaç yer dışında tamamen lağım çukuru itin kopuğun buluşma noktası olmuştur inanmayan özellikle haftasonları gece etrafı inceleyebilir.Ya önlem alınsın ki polis ne kadar önlem alabilir yada tamamen kapatılsın birtakım mekanlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 14:54
01

can - burası ne melanet ne nalet bir yer ya bir önlem alınamadı şuraya

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 14:54


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler