Hafriyat kamyonu önünde ilerleyen boya yüklü TIR'a çarptı

Körfez’de hafriyat kamyonu önünde ilerleyen boya yüklü TIR'a arkadan çarptı. Yaralanan kamyon sürücüsü tedavi altına alındı.

Kaza, TEM Otoyolu Esentepe mevkiinde meydana geldi. Ankara istikametine gitmekte olan 34 HJ 3643 plakalı hafriyat kamyonu önünde ilerlemekte olan Hami Özcan idaresindeki 55 GZ 710 plakalı boya yüklü TIR'a arkadan çarptı. TIR'a çarpan kamyonun sürücüsü araçta sıkıştı.

Araçtan çıkarılan sürücüye 112 Acil ekibi ilk müdahalede bulundu. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ismi öğrenilemeyen sürücü tedavi altına alındı. Hami Özcan yolda ilerlediği sırada bir anda çarpma ile sarsıldığını ve çarpmanın şiddetiyle boya kutularının patladığını söyledi.

Kaza nedeniyle yol bir süre ulaşıma kapanırken, araçların yoldan kaldırılmasıyla yol ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

25 Eyl 2017 - 19:56 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler