Güvenlikçiler koruduğu fabrikayı soydu!

Güvenlikçiler, çalıştıkları fabrikadan hırsızlık yaparken yakalandı

Dilovası’nda bir fabrikadan hurda metalleri çalmaya çalıştıkları iddia edilen fabrikada güvenlik görevlisi olarak çalışan 2 kişi ile organize sanayi bölgesinde güvenlik görevlisi olan 1 kişi yakalandı

Dilovası Jandarma Komutanlığı ekipleri, Dilovası'nda bir metal fabrikasından 520 kilo ağırlığındaki harda metalleri çalmaya çalışan 3 kişiyi suçüstü yakaladı. Jandarmanın yaptığı kontrolde, B.K ile O.C.'nin fabrikada güvenlik görevlisi olarak çalıştıkları, İ.Y.'nin ise fabrikanın bulunduğu organize sanayi bölgesinde güvenlik görevlisi olduğu belirlendi. Jandarmadaki işlemlerin ardından B.K., O.C. ve İ.Y. Gebze Adliyesi'ne sevk edildi. 3 kişi adli kontrolle serbest kaldı.

23 Eki 2017 - 17:08 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler