FETÖ’cü ortağın eşyaları Derince Limanı’ndan çıktı!

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince Kocaeli’de FETÖ/PDY terör örgütünün finans kaynaklarından olan Kaynak Holding’in firari ortaklarından Ahmet Nurettin Uğurun örgütle bağlantılı çok sayıda eşyası ele geçirildi

Kocaeli Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğünce Limanda bulunan konteynerlerde yapılan değerlendirmesi sonucunda, göndericisi ve alıcısı E.E. isimli şahıs olan ve ABD’ye gidecek zati eşya taşıdığı beyan edilen konteyner riskli bulunarak aranmasına karar verildi.

Muhafaza memurları ile Derince Gümrük Müdürlüğü personelinden oluşturulan heyet tarafından yapılan aramada konteynerde Ahmet Nurettin Uğur adına Bank Asya’ya ait çok sayıda kart ve hesap cüzdanı, çek defteri, banka ödemelerini gösterir dekontlar, tahsilat listeleri, 1 adet B00644478 seri numaralı 1 Amerikan doları, çok sayıda laptop, dvd, cd, hafıza kartı, cep telefonu, telefon defteri ve pasaport bulundu.

Başlatılan araştırma kapsamında konteynerde eşyaları bulunan Bank Asya’ya ait kartları ve ödeme bilgileri bulunan Ahmet Nurettin Uğur isimli şahsın FETÖ/PDY terör örgütünün finans kaynaklarından olan Kaynak Holding’in firari ortaklarından olduğu tespit edildi.

Olay hakkında bilgilendirilen Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verilen talimat gereğince tespit edilen 62 kalem suç unsuru eşya muhafaza altına alınmış olup, soruşturma işlemleri Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülmektedir.

Kaynak: Milliyet

20 Şub 2018 - 14:56 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Aslan Devletçi - Derince gümrük çalışanlarını tebrik ederim,ARKADAŞ memlekette Derinceden başka gümrük mü kullanmıyor bu namussuz deyyus fetocu yavşaklar yoksa?????????

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 14:56


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler