Feci zincirleme kazanın bilançosu: 2 ölü

Kocaeli’de üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında iki kişi hayatını kaybetti

Alınan bilgiye göre, Gebze’de Emre Çalışkan (24) idaresindeki 59 YB 312 plakalı otomobil, D-100 karayolu Ankara istikameti Fen-İş mevkisinde kontrolden çıkarak refüje çarptı. Daha sonra savrulan bu araç, aynı yöne giden M.Y.B'nin kullandığı 33 CNH 59 plakalı tır ve M.C. yönetimindeki 34 TK 9137 plakalı otomobile de çarparak durabildi.

Kazada, sürücülerden Çalışkan ile aynı araçta bulunan Gökhan Uğur Atalan (20) olay yerinde yaşamını yitirdi.

Gebze Fatih Devlet Hastanesine götürülen cesetler, daha sonra otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

18 Kas 2017 - 08:31 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler