Esrarı atıp kaçmak istediler ama…

Kocaeli’de polisleri görünce ellerindeki esrarı araziye atan şahıslar polisin dikkati sayesinde yakayı ele verdi

İzmit ilçesinde polis ekiplerini görünce 103 gram esrarı boş araziye atan şahısları polisin dikkati ele verdi

Olay, İzmit Tepeköy Mahallesi Kemer Cami Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Motorize Yunus Timleri, gerçekleştirdikleri uygulama sırasında şüphelendikleri bir otomobili durdurmak istedi. Şahısların kendilerini görünce otomobilden boş araziye bir paket attıklarını fark eden Yunus Timleri, otomobili durdurarak içerisinde bulunan H.K. ve S.B. üzerinde arama yaptı. Şahısların boş araziye attıkları paketi de bulan ekipler paket içerisinde 103 gram esrar ele geçirdi.

Otomobilde yapılan detaylı arama sonrasında H.K. ve S.B. gözaltına alındı.

06 Oca 2018 - 17:36 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Ersoy Kandemir - Sayın vali Yunus timlerinin teçhizatlarını ellidir yazıyorum sizlerin biraz daha bu arkadaşlarıma özen gösterene kadar yazıcam bu konudada,12 12 çAlışma düzeninizde 24 saat çalışma 6 saat dinlenme olarak değiştirmezsiniz inşAllah;)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Ocak 17:36
01

Devletini seven - Buravo yunus timlerime birde bu kardeşlerimizin lütfen kıyafetleri su geçirmez olsun.yağmurda üstleri vıcık vıcık.bende görev zamanımda karşılaşıyordum .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Ocak 17:36


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler