DAEŞ’liler Kocaeli’de yakalandı

Kocaeli’de DEAŞ ile bağlantılarının olduğu belirlenen Suriye uyruklu 4 şahıs, sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyonlarda yakalanarak gözaltına alındı

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından silahlı terör örgütü DEAŞ’ın eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi amacıyla yürütülen soruşturma kapsamında DEAŞ’la bağlantılı olduğu değerlendirilen Suriye uyruklu 4 şahısın yakalanması için bugün sabah saatlerinde operasyon gerçekleştirildi. Şahıslar, İzmit ve Başiskele’de kaldıkları adreslerine yapılan operasyonlarla gözaltına alındı.

Gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan Suriye uyruklu Y.E., H.H., H.E. ve O.A.’nın evlerinde ve üzerlerinde yapılan aramalarda 5 adet cep telefonu, 5 adet SIM kart ve 2 adet hafıza kartı ele geçirildi.

25 May 2018 - 16:47 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler