Çocuklarınıza izletmeyin! 6. kattan ölüme böyle atlamış!

Kocaeli’de geçtiğimiz günlerde bunalıma giren ve 6 katlı iş hanının çatısından seyir halindeki araçların olduğu caddeye atlayarak hayatını kaybeden şahsın atlama anlarının bir araç kamerası tarafından saniye saniye kaydedildiği ortaya çıktı

Gebze Hacıhalil Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerinde 3 gün önce meydana gelen olayda 6 katlı iş merkezinin çatısına çıkarak aşağıya atlayan Cebrail Kabataş adlı şahıs ağır yaralanmıştı. Seyir halinde araçların arasına düşen Kabataş'nın atlama anları ise yolda ilerleyen bir aracın güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde çatı üzerinde hızla koşan Kabataş, daha sonra kendini boşluğa bırakıyor. Seyir halindeki araçların arasında asfalt zemine düşen Kabataş'ı gören vatandaşlar ise hızla yardımına koşuyor. Olayda ambulansla hastaneye kaldırılan Kabataş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

07 Mar 2018 - 14:29 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler