Çocuklarının elini sobada yaktı

Körfez ilçesinde okuldan çocuklarıyla ilgili şikayet alan ve bu duruma kızan baba iki çocuğunun elini acımasızca yaktı

Olay, Körfez Güney Mahallesi Atlı Sokak adresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Körfez General Edip Bayoğlu İlkokulu'nda okuyan 7 yaşındaki Ahyet K. ve 11 yaşındaki Muhammet Nur K. ile ilgili öğretmenleri aileyi okula çağırarak şikayetlerini dile getirdi. Çocuklarına kızan 34 yaşındaki baba Abdullah K., eve gittiğinde iki çocuğunun elinden tutarak kızgın sobaya yapıştırdı. Ellerinde yanık oluşan çocukların bir kaç gün okula gelmemesi üzerine olaydan haberdar olan okul idaresi durumu polise bildirdi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Abdullah K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tercüman aracılığıyla açıklama yapan ve adını vermek istemeyen çocukların annesi, "Okul bize iyi davranmıyor. Bütün sınıf akşama kadar çocuklarımı dövüyorlar, öğretmen de onlara arka çıkıyor, her suçu onlara atıyorlar. Şimdi kocam da hapse girdi, bize kim bakacak?" diyerek göz yaşlarına hakim olamadı.  

13 Ara 2018 - 23:06 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Cemal - Çok geçmiş olaun. Madem haber yaptınız gazeteniz vasıtasıyls çoçuklara yardımcı olalım. Yazık değil mi bu çoçuklara..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Aralık 23:06


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler