Çocuk tacizcisine meydan dayağı

Kocaeli’de meydana gelen olayda, okul yolunda kız öğrenciyi taciz eden genci çevrede bulunan vatandaşlar darp etti

İzmit'te, okula giden 13 yaşındaki kız öğrenciyi parktan geçerken, 2 gün taciz eden Suriye uyruklu M.E.C. (22), çevredekiler tarafından dövülüp, polise teslim edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.E.C., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, Mehmet Ali Paşa Mahallesi'nde meydana geldi. Suriyeli M.E.C., iddiaya göre, önceki gün okula gitmek için parktan geçen ismi öğrenilemeyen kız öğrencinin yanına geldi. M.E.C., küçük kıza cinsel organının bulunduğu bölgeyi gösterip, sözlü tacizde bulundu. Korkan kız öğrenci, parktan koşarak, uzaklaştı. Dün tekrar okula gitmek için parktan geçen kızı gören M.E.C., aynı hareketi tekrarladı. Olayı görenler, M.E.C.'yi dövdükten sonra polise teslim etti. Gözaltına alınan M.E.C., karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. M.E.C., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

21 Şub 2019 - 12:13 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

Mustafa Kadıköy - Adalet; benim teyzemin ismidir. Bu ülkede adalet yok ancak bol miktarda Suriyeli sapkın ve potansiyel suçlu var. Hem de kendi ellerimizle beslediğimiz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 12:13
04

Özizmitli 41 - Adalet ve adalet nerde geziyor bu adalet denen bir ayağı bir eli bir gözü ve kulağı olmayan akp nin yok ettiği kavram nerde bu Suriyeli ahlaksız namussuz vatan hainlerini bu vatana kabul edip denetleyemeyen ehliyetsiz makamlar karşıızgara 13 yaşında bir çocuğun taciz olayı var siz adli makamlar serbest bırakıyorsunuz sizlerin adalet anlayışınız batsın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 12:13
03

Vatandaş ama sıradan. - İlla tutuklanması için tecevüz olayını gerçekleştirmesi mi gerekiyor arkadaş ya? Adalet yok bu ülkede.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 12:13
02

Derince - Ulkeye kim sokup kontrol altinda tutamadiysa sorumlusu onlar!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 12:13
01

Ahmet Şiranün - tabi ya. tutuklanması için tecavüz olayının gerçekleşmiş olması gerekirdi değil mi? Adaletiniz batsın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 12:13


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler