Çatı kaplarken yangın çıktı

Körfez’de çatı kaplamasının yapıldığı sırada çıkan yangın itfaiyenin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü

Körfez Çamlıtepe Mahallesi Kınalı Sokak'ta oturan Mürsel Serçe 2 katlı evinin çatısını onarmak için çalışma başlattı. Çatıya yalıtım yapan ve şıngıl denilen malzeme ile kaplayan Mürsel Serçe, pürmüz ile malzemeyi sermeye çalıştı. Bu sırada şıngıl alev almaya başlayınca, Mürsel Serçe hemen itfaiyeyi aradı. Olay yerine gelen itfaiye ekibi çatıya merdivenli araçla ulaşarak, alevleri büyümeden söndürdü. Mürsel Serçe yangının söndürülmesi ile rahat bir nefes aldı.

21 Kas 2017 - 17:14 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler