Çalıntı motosikletle TIR’ı soydular!

Körfez’de çaldıkları motosikletle park halindeki bir TIR'dan para dolu çantayı çalan 3 kişi polisin takibi sonucu yakalandı.

Körfez Kuzey Mahallesi Şimşek Sokak’ta ismi öğrenilemeyen bir kişiye ait motosiklet, 3 kişi tarafından çalındı. Aynı hırsızlar, Hereke Yıldırım Caddesi’nde park halindeki bir TIR'dan içerisinde bin Sırp dinarı, 840 Euro, 230 TL para olan çantayı da kaçtı.

İhbar üzerine kamera kayıtlarını incelemeye alan Körfez İlçe Asayiş ekipleri 17 yaşındaki E.E, 21 yaşındaki H.Y. ve 22 yaşındaki S.I.'yı Dilovası’nda yakaladı. Adliyeye sevk edilen 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

23 Eyl 2017 - 22:06 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler