Bankanın parasını taşıyan araç soyuldu

İzmit ilçesinde bir bankanın zırhlı para nakil aracını kamerasına sprey sıkarak soyan şahıslar araçla kaçtı

Olay, İzmit Sanayi Mahallesi Pembe Köşk Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bankadan para alıp çıkan 34 NP 9294 plakalı zırhlı para nakil aracı, Pembe Köşk Sokak’a geldiği esnada bir sürücü aracını sokak üzerinde durdurdu.

Bu esnada başka bir araç nakil aracına yaklaşırken, duran aracın sürücüsü arabada bulunan özel güvenlik görevlisini etkisiz hale getirip, aracın arkasındaki kameraya görüntü alınmasını engellemek için sprey sıkarak kapıyı açtı. Araçtaki yüklü miktardaki parayı alan şahıs, olay yerinde bekleyen araçla olay yerinden uzaklaştı.

Zırhlı para nakil aracındaki güvenlik görevlisinin olayı haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Güvenlik görevlisi polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Ekipler, kaçan sürücü ile yanındaki şahıs veya şahısları bulmak için çalışma başlattı.

19 Şub 2018 - 20:08 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

Vatansever - Güvenlik görevlisine bişey olmamış ya çalanlar nasıl olsa yakalanır nereye kaçıyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 20:08
04

sercan - demekki güvenlik kardeşler prfesyonellikten çok uzaklar kendilerini karpuz kavun falan koruyor zannediyolar fakat taşıdıkları şey yani para onların sonu hayatlarına mal olabilirdi gene de geçmiş olsun inşAllah daha dikkatli olurlar bundan sonraki görevlerinde

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 20:08
03

Hasan Bankatör. - Zırhlı aracın içindeki Şoför ve Güvenlik görevlisini hiç kimse dışarıdan etkisiz hale getiremez arka kapıyı'da o kadar kolay açamaz Tabi içeriden destekleme yoksa.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 20:08
02

... - İzmitte böyle şeyler olmazdı eskiden son zamanlarda çok tuhaf haberler çıkmaya başladı bu memlektinde anasını ağlattılar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 20:08
01

Ersoy gülsüm Kandemir - Geçmiş olsun,cana gelmemiş Allah’tan.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 20:08


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler