Aranan şahıs 119 bin liralık soygun yaptı!

Kocaeli’de bir otomobil yetkili servisinden 119 bin TL değerinde para, ziynet eşyası ve cihaz çalan şahıs yakalandı

Gebze’de bulunan bir otomotiv yetkili servisine 14 Kasım Salı günü giren M.T. (37),  servis içerisinde bulunan çelik kasayı açarak içerisinde bulunan 70 bin TL, 30 bin TL değerinde ziynet eşya, senet, çek ve 19 bin TL arıza tespit cihazı çaldı. Olayla ilgili inceleme başlatan Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Mobese ve güvenlik kameralarından M.T.’nin İstanbul Bahçelievler’den kiraladığı bir otomobille soygunu gerçekleştirdiği belirlendi. Yapılan çalışma sonucunda M.T. İstanbul Bahçelievler’de yakalanarak Kocaeli Adliyesi’ne götürüldü. Ayrıca, M.T.’nin daha önce 5 yıl hapis yattığı ve görev başındaki polis memuruna direnmekten bir yıl hapis cezasının olduğu ve arandığı öğrenildi.

21 Kas 2017 - 14:12 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

ersoy gülsüm kandemir - Bunların tiplerinde genelde bir ofsayt pozisyon hep oluyor ne hikmetse.Kel aynak kuşları şerefli hayvanlardır ama sen ve senin gibilerde esamesi bilem yok.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Kasım 14:12


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler