Aktör ve dublör genç ölümden kıl payı kurtuldu!

Kocaeli’nin Körfez İlçesi’nde hız limiti 30 kilometre olan yolda yüksek hızla seyrettiği iddia edilen otomobil, ani fren yapıp kontrolden çıkınca direğe çarptı. Film setlerinde aktörlük ve dublörlük yapan İzmitli genç Algı Okur ise kazadan kıl payı kurtuldu. Araç, Okur’un yanındaki direğe çarparak durabildi

Aktör ve dublör genç ölümden kıl payı kurtuldu!
Aktör ve dublör genç ölümden kıl payı kurtuldu!
+3
Haber albümü için resme tıklayın

13 yıl motosikletli kuryelik yapan ve bu süre zarfında da pek çok kez kaza atlatan; bu kazaların her birinde karşı tarafların hatasının olduğunu söyleyen Algı Okur isimli genç, dün yine ölümden döndü. Bu kazaları yaralanmadan ve motosikleti hasar almadan atlatan Okur, son olarak Körfez’de Opet Dolum Tesisi’nden çıkarken kontrolünü kaybederek savrulan ve yolda yaklaşık 40 metre teker izi bırakan otomobil tarafından ezilmekten kıl payı kurtuldu. Kuryeliği bırakan ve film setlerinde aktör ve dublörlük yapan Algı Okur, gazetemize yaptığı açıklamada şu iddialarda bulundu: “Opet Dolum Tesisi’nden çıkarken bekliyordum, sol tarafıma baktım, aracı gördüm. Normalde 30 kilometre hızla gidilmesi gereken yerden oldukça süratle, tahminen 120-130 kilometre hızla geliyordu. Beni gördü, ani fren yaptı, kontrolünü kaybetti. Yol 3 şerit genişliğinde bir yol. Bekledim ki bana çarpmasın, panik yapmasın diye ama en son yine geldi benim olduğum yerdeki direğe çarptı. Yanımdaki direğe girdi, beklemesem belki de ölmüştüm. Adamı aracın içinden ben çıkardım, acelem vardı. Bir şey ihtiyacın var mı dedim, ‘biraz sonra geleyim’ dedim. Ama adam beni suçladı, ‘senin yüzünden oldu kaza’ dedi. Polis çağırıldı. Polis ceza kesti sürücüye. Benlik bir durum yok, araç bana temas etmedi. Arabanın çarptığı yerden 15 metre ileride sürücünün aracı vardı, oraya fırlamıştı. Diş Hastanesi’nin altındaki kavşakta, oradan Opet Dolum Tesisleri’ne inerken yaşandı kaza. 30 kilometre hız limiti olan yerde oldukça yüksek hızla geliyordu, fren yapmasına rağmen 50 kilometre hızla direğe çarptı. Adam direk üzerime gelince 2-3 metre yolun ortasına çıktım.” Kazada araç ağır hasar alırken kimsenin burnunun bile kanamaması büyük şanstı.

24 Nis 2018 - 13:56 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

M.arslan - Algı Okur kardeşime geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 13:56


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler