Ağaçları pompalı tüfekle katletti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı'ndan emekli olan A.K., pompalı tüfekle ardı ardına ateş ederek ince gövdeli ağaçları devirdi

Ağaçları pompalı tüfekle katletti
Ağaçları pompalı tüfekle katletti
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı'ndan emekli olan A.K. pompalı tüfekle ardı ardına ateş ederek iki ağacı devirmesini sosyal medya hesabından paylaştı. A.K. pompalı tüfekle ince gövdeli bir ağaca ateş ederek ağacı devirirken görüntüleri çeken kişi ise, "Kesim motoru olmadan harika gidiyor" diyerek destek verdi. Bir başka görüntüde ise A.K. yine aynı yerde ateş ederek bir ağacı daha deviriyor. Belediyenin Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı'ndan emekli olan bir kişinin ağaçları ateş ederek devirmesine anlam verilemedi.

10 Ara 2017 - 15:57 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

09

Kemal - Ula yuvacık kolpası sizi gelip makamınızda daredenlere çekebildinmi o silahı ama oradaki bayan mühendis lere akşama kadar silah gösterirsin artiz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 15:57
08

PARK BAHÇE - Tangur tungur yol kapağı kalmayacak palavrası atan tangur tungur genel sekreter araştırsana bu adam park bahçelerde ne işler çevirmiş. bak karaosmanoğlanları bu kenti belediyeyi kamu parasını nasıl yürütmüş gör. yuvacuk saltanatını gör. emekli edilip edilip antikkapı aş den belde aş den işe tekrar alınan akraba ve talukatı gör. ama göremezssin niye sende avantanı alacan inşAllah. maşAllah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 15:57
06

TEŞERON - BU EMEKLİ DEĞİL PARK BAHÇELERDEKİ KARA PARA TRAFİĞİNİ BU ADAM KONTROL EDİYOR. BUNA DAİRE BAŞKANI CENAN BİLE KARIŞAMAZ PARA BUNA GELİR BUDA AĞASINA VERİR PARAYI. BÜYÜK PARA VURDULAR PARK BAHÇE İŞLERİNDEN FİDANDAN MALZEMEDEN ÇOK BÜYÜK. BU ADAM TAM BİR KARA PARACI. PARK BAHÇELERE SORUN BUNU ANLATSINLAR SİZE.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 15:57
04

izmitli - bu mahlukları gördükçe hayvan sevgim kat ve kat artıyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 15:57
03

dr ersoy gülsüm kandemir - Bu arkadaşa birileri sığır ve insan arasındaki farkı öğretsin,öğrenmek istemezse sığır niyetine dağa taşa düz ovaya saban çekmeye yollansın,Allah adamı taş eder,doğanın intikamı acıdır,valla ayının biri bi pençe kor tam ağzının ortasına gürültüden rahatsız olduğu ve insana yakışmayan davranışlardan rahatsız olduğu için,bir de adın çıkar panda çarpmış adama sonra gezersin penguen vahit gibi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 15:57
02

Cemal - Ülkemizde yüzde seksenbeşi ruhsatsız yaklaşık 20 milyon silah olduğu biliniyor( kaynak: cnn türk) . ruhsatsız silah sayısı : yaklsşık 17 milyon civarı . Yani her evde ortalama bir silah var. Gelelim habere 20 milyon silahın olduğu evlerde bu haber normal mi , tabiki normal. O kadar çok kadın cinayeti, keyfe keder cinayet ve yaralama var ki ülkemizde. Bu 20 milyon bireysel silahı sıfırlamadığınız müddetçe , daha çok haber çıkar size .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 15:57
01

hörgüsüz - ne olursan ol insan ol ama bu devirde de zor kardeşim hele medeni bir insan olmak yeşili,küçükleri,kadınları korumak o kadar zor ki bu hayvanlardan işin garip kısmı ne kadar alçaldıklarını kendileri dahi bilmiyor.ver mehteri sonra selamun aleyküm.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 15:57


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler